Szerintetek introvertáltból tudok magamból extrovertáltat csinálni?
nem igazán. és az alkohol pont nem jó út..
egy kicsit javítana a zárkózottságodon az önismeret, azaz a terápia
Az alkohol nem megoldás. Könnyen lehet, hogy nem introvertált vagy, hanem szociális szorongásod, vagy egyéb mentális problémád van, ami miatt nem tudod elengedni magad, csak ha az alkohol lebontja a gátlásaidat.
Én pl. többnyire introvertált vagyok, ami azt jelenti, hogy sokszor arra vágyom, hogy egyedül, vagy max. 1-2 emberrel legyek, és nagyon nehezen viselem azokat az embereket, akiknek folyamatos közlési ingerük van, egyszerűen mert ez engem nagyon fáraszt, jobban szeretek elmélyedni egyedül, vagy kevés emberrel. Ezen nem változtat semennyit az, hogy mennyit iszom, ha iszom akkor csak azt érem el, hogy gátlástalanul megmondom az embereknek, hogy menjenek haza, ha egyedül akarok lenni, vagy én kivonulok a társaságból.
Szóval szerintem inkább azon kellene gondolkoznod, hogy nálad miért lehet ez, akár egyedül, de inkább pszichológus segítségével, nem pedig az alkoholhoz fordulni segítségért, mert hosszú távon nagyon rossz lesz, ha annyira összeköti az agyad az alkoholt a társasági élettel, hogy enélkül már nem tudod majd élvezni.
Mindenkiből ki lehet hozni az extrovertaltat.
6 A pia úgy hat hogy ha szomorú vagy, akkor valszeg csak szomorúbb leszel. De ha jól érzed magad, akkor mégjobban fogod tőle.
Nem az az igazi introvertált, aki nem szereti az embereket és a társaságot is mindig kerüli, ez maximum szocfóbiás, de nem introvertált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!