Fiúk! Nektek milyen női külső a vonzó?
Nem álszenteket szeretnék hallani, hogy csak a belső számít, mert jó sokszor kiderült már, hogy a külső nagyon is számít.
Szóval, nektek mi a vonzó? (23/L)
az a nő vonzó, akinek megfog a kisugárzása. S ez nem a dekoltázs nagyságától függ, vagy a szoknya hosszától, vagy a nyelvvizsga szintjétől, vagy apu pénzétől.
Az fog meg, ahogy beszél, ír, mosolyog (a szemével is), ahogy mozdul, ahogy öltözik.
Segítettem?
40+F
Az arc 😍
Na meg az arányosság. Inkább legyen valaki deszka típusú, mint természetellenes idomú.
És persze ápolt (pl. Ne hetente egyszer mosson hajat és a hét másik felére már szinte kenyérre lehet kenni.. na meg ne ugyanabban a ruhában legyen napokon át)
Nálam ezek a meghatározóak mint első benyomás.
a jó alakú (lehet vékony vagy húsosabb, a hangsúly az arányokon).
és jó mozgású
szóval az egészséges összhatás, az mindenképp nyerő
és előny, ha mellőzi a sminket és sok egyéb flancot, szóval nem sok energiát fektet a megjelenésébe és így fog meg (mert ha így szépnek látod, akkor biztos lehetsz benne, hogy fáradtan vagy reggel ébredés után is szépnek fogod látni)
Vekony arc, egyenes haj, szimmetrikus arc, fiatalos oltozkodes...
F25
- nálam kisebb testmagasság (én vagyok 168 cm)
- hosszú, barna haj
- kreol bőr, de ehhez nem ragaszkodom feltétlenül
- kicsit kislányos arc
- átlagos, vagy esetleg kissé teltebb testalkat
- laza, már-már kissé fiúsabb öltözködés (belebújós-kapucnis pulcsik, oversized pólók, kockás ingek, stb.)
- a sminkelést az átlag hétköznapokon lehetőleg ne vigye túlzásba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!