Magyarországon az emberek miért ilyen agresszív, bunkó mentalitasuak?
Annyi rossz májú ember van az országban, hogy kifordul a gyomrom tőle.
Most voltam csaladlatogatason, és az emberek az utcán orditoznak egymással, a boltban egymásnak beszologatnak. Budapest volt eddig a legdurvább mind közül...
Nektek mi bajotok van? Mit éreztek? Kiábrándító az egész, főleg ez a rengeteg mocsok, amit szetdobaltok. Atjovok a határon kocsival és az erdő tele van hulladékkal.
Nektek ez jó? Nem szúrja a szemeteket?
A másik meg, az udvariasság fogalmát sem ismeri a többség, milyen bunkó felszólítás már az, hogy mondjuk: " meg kellene" , " ki kéne"
Nem az a szép udvarias formula, hogy " legyen kedves, ne haragudjon?" - ezeket most csak példának okáért hozom fel.
Tényleg ennyire megbomlott a tarsadalom Magyarországon? Rohadt szomorú az egész hely...
Ez mindent elmond.
"88 nyarán jártam először Bécsben akkor nem találkoztam ilyen felirattal. Majd 89 őszén újra mentem barátokkal vásárolni. Akkor a saját szememmel láttam az egyik drogeriaba kirakva a táblát, hogy magyarok ne lopjatok. Meg se mertunk szólalni csak elkullogtunk csendesen, ciki volt."
Ennyi erővel az angol turistákat is kérhetnék feliratokkal, hogy legyenek szívesek nem szétverni a berendezést, mivel voltak és vannak olyan gangek, amelyek beisznak, és aztán nem bírnak magukkal.
53-as vagyok. Ez is köztudott. Angol lány effektus még durvább. A Grand National fesztiválon az angol nők, kosztümben és kalapban fetrengenek részegen. A tinilányok, fiatal nők meg az utcán...
51
De honnan jutott ez eszedbe? Miért írtad ide ezt az idézetet?
(52-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!