Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek miért ilyen agresszív, bunkó mentalitasuak?

Figyelt kérdés

Annyi rossz májú ember van az országban, hogy kifordul a gyomrom tőle.

Most voltam csaladlatogatason, és az emberek az utcán orditoznak egymással, a boltban egymásnak beszologatnak. Budapest volt eddig a legdurvább mind közül...

Nektek mi bajotok van? Mit éreztek? Kiábrándító az egész, főleg ez a rengeteg mocsok, amit szetdobaltok. Atjovok a határon kocsival és az erdő tele van hulladékkal.

Nektek ez jó? Nem szúrja a szemeteket?

A másik meg, az udvariasság fogalmát sem ismeri a többség, milyen bunkó felszólítás már az, hogy mondjuk: " meg kellene" , " ki kéne"

Nem az a szép udvarias formula, hogy " legyen kedves, ne haragudjon?" - ezeket most csak példának okáért hozom fel.

Tényleg ennyire megbomlott a tarsadalom Magyarországon? Rohadt szomorú az egész hely...

2021. ápr. 12. 08:58
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Ez mindent elmond.

"88 nyarán jártam először Bécsben akkor nem találkoztam ilyen felirattal. Majd 89 őszén újra mentem barátokkal vásárolni. Akkor a saját szememmel láttam az egyik drogeriaba kirakva a táblát, hogy magyarok ne lopjatok. Meg se mertunk szólalni csak elkullogtunk csendesen, ciki volt."

2021. máj. 17. 09:30
 52/59 anonim ***** válasza:
Ez honnan van?
2021. máj. 17. 11:04
 53/59 anonim ***** válasza:
Anno, amikor kiszabadultak nyugatra a magyarok vásárolni, kiírták az osztrákok több boltban...
2021. máj. 17. 18:05
 54/59 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel az angol turistákat is kérhetnék feliratokkal, hogy legyenek szívesek nem szétverni a berendezést, mivel voltak és vannak olyan gangek, amelyek beisznak, és aztán nem bírnak magukkal.

2021. máj. 17. 18:38
 55/59 anonim ***** válasza:
54, ott a pont! Rájuk mégse panaszkodik senki érdekes módon. Lengyelországba is a legtöbb angol az olcsó pia miatt megy hétvégékre, aztán az utcán tombolnak részegen. Volt erre már példa, nem csak 1.
2021. máj. 18. 10:55
 56/59 anonim ***** válasza:

53-as vagyok. Ez is köztudott. Angol lány effektus még durvább. A Grand National fesztiválon az angol nők, kosztümben és kalapban fetrengenek részegen. A tinilányok, fiatal nők meg az utcán...

[link]

2021. máj. 18. 17:17
 57/59 anonim ***** válasza:
2021. máj. 18. 17:43
 58/59 anonim ***** válasza:

51

De honnan jutott ez eszedbe? Miért írtad ide ezt az idézetet?

(52-es voltam)

2021. máj. 18. 19:27
 59/59 anonim ***** válasza:
Volt egy kérdés, hogy igaz-e hg ki volt külföldön írva a boltokban hg magyarok ne lopjatok... Az egyik válaszolótól idéztem. Nagyon rossz a hírünk ilyen szempontból. A sok feltalálónk, tudósunk miatt van pozitív megítélésünk is, viszont hallottam kinn élő ismerőstől, hogy egyes szórakozóhelyekre a magyarokat nem engedik be, úgy mint a törököket, románokat. Rossz véleménnyel vannak rólunk.
2021. máj. 18. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!