Magyarországon az emberek miért ilyen agresszív, bunkó mentalitasuak?
Annyi rossz májú ember van az országban, hogy kifordul a gyomrom tőle.
Most voltam csaladlatogatason, és az emberek az utcán orditoznak egymással, a boltban egymásnak beszologatnak. Budapest volt eddig a legdurvább mind közül...
Nektek mi bajotok van? Mit éreztek? Kiábrándító az egész, főleg ez a rengeteg mocsok, amit szetdobaltok. Atjovok a határon kocsival és az erdő tele van hulladékkal.
Nektek ez jó? Nem szúrja a szemeteket?
A másik meg, az udvariasság fogalmát sem ismeri a többség, milyen bunkó felszólítás már az, hogy mondjuk: " meg kellene" , " ki kéne"
Nem az a szép udvarias formula, hogy " legyen kedves, ne haragudjon?" - ezeket most csak példának okáért hozom fel.
Tényleg ennyire megbomlott a tarsadalom Magyarországon? Rohadt szomorú az egész hely...
2006 óta nagyon elmentek szemtelenbe elég sokan, amihez "az" máig hatásos, kiváló, kitartó munkája is nagyban hozzájárul.
Már nemcsak a legdepresszív népség-, hanem a legbunkóbbak is lettünk (nagymértékben általa).
Nem költöztem ki, itt születtem, már írtam. Sajnálom, hogy nem értesz magyarul, segáz. :)
Édesapám oldaláról van magyar ág, egyébiránt Szegedre járok, mert ott vannak a rokonaim, akiket sokszor meglatogatok.
Bécsben sokféle ember él, tiszta város, gyönyörű parkokkal és nagyon jó közösségi terekkel. Mivel világváros sokféle ember van, de nem mondanám őket csocseleknek - ez is ilyen magyar bélyeg, már nem is tudom melyik párt használta Magyarországon, de a lényeg, hogy szépen atitatja az egész jellemedet, hogy csocseleknek nevezel emberek, akik főleg a keletről érkeznek (tehat te is csőcselék lennél? 🤔)
Más országban is volt kommunizmus és rengetegféle csapás, mégis igyekeztek jófele fejlődni, Ausztriában sem volt minden fenékig tejfel.
20, azért vigyázz mit írsz, én Bécsben élek és a csőcselék, aki hangoskodik és kereget az általában magyar, román. Tökéletes példa erre a Schottentor és a Karlsplatz.
Mentem dolgozni és ott diskurálták, hogy meddig kéregessenek, jó hangosan.
Szóval kicsit saját magadat is lecsőcselékezed - gondolom magyar vagy.
Szomorúnak tartom, hogy Bécsben dolgozol, mert amúgy Magyarországon nem élnél meg (gondolom a 14 havi fizetést azért szívesen felveszed Ausztriában ;)), de lecsőcselékezel magyarokat. Engedd meg, hogy gratuláljak.
"egy ember feljelentette a mentősöket, mert a feljelentő azt gondolta, hogy sokáig esznek a mentősök. Na már most, szerintem ez egy gyönyörű látlelet a nemzet mentális allapotarol"
Nem, ez látlelet a feljelentő állapotáról.
A tiédről pedig az, hogy egynek a tettét kivetíted többmillió emberre.
25-ös: Te gusztusod. :)
26-os: egy ember tette. Hm, akkor gondolom, ha valaki Covid19-os vagy külföldről érkezett és kikerül a piros tablacska, az arról árulkodik, hogy nem besúgók országában éltek ugyebár. Jó kis stigma.
Az a vicces, hogy már Szlovákia is eljutott odáig, hogy leváltja azokat a politikusokat, akik sumakolnak.
Magyarországon nem ez a helyzet.
Ezt a piros táblás dolgot nem értem.
Még mindig nem értem az összefüggést. Kötelező kirakni, ez hivatalos rendelet, semmi köze az emberek mentalitásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!