Magyarországon az emberek miért ilyen agresszív, bunkó mentalitasuak?
Annyi rossz májú ember van az országban, hogy kifordul a gyomrom tőle.
Most voltam csaladlatogatason, és az emberek az utcán orditoznak egymással, a boltban egymásnak beszologatnak. Budapest volt eddig a legdurvább mind közül...
Nektek mi bajotok van? Mit éreztek? Kiábrándító az egész, főleg ez a rengeteg mocsok, amit szetdobaltok. Atjovok a határon kocsival és az erdő tele van hulladékkal.
Nektek ez jó? Nem szúrja a szemeteket?
A másik meg, az udvariasság fogalmát sem ismeri a többség, milyen bunkó felszólítás már az, hogy mondjuk: " meg kellene" , " ki kéne"
Nem az a szép udvarias formula, hogy " legyen kedves, ne haragudjon?" - ezeket most csak példának okáért hozom fel.
Tényleg ennyire megbomlott a tarsadalom Magyarországon? Rohadt szomorú az egész hely...
30-as: elég nagy probléma, hogy nem érted. Itt kezdődik az alapvető gobdolkodasbeli hiba.
De akkor kifejtem: ez olyan, mintha a Dávid csillagot ravarrnak a mellenyedre az előző évszázad szomorú idejében.
Jó érzésű ember nem hagyja el a karantént, felesleges jelzést adni a kornyezetnek, hogy valaki beteg/gyanús/külföldön járt - mintha ehhez bárkinek lenne bármi köze.
Még mindig ott tartunk, hogy egy hivatalos rendeletet illetve a saját szórványos tapasztalataidat vetíted ki emberek millióira.
Vajon Németországban vagy Svájcban azért van annyi minden szabályozva, mert vademberek élnek ott, akiket kordában kell tartani?
Az szemét nem szórványos tapasztalat például, ahogy fentebb írtam már.
Ez a hivatalos rendelet, pedig stigmatizaciot jelenti.
Nem tudom mi van Németországban, sem Svájcban. A magyar viszonyokrol van tapasztalatom. Szó sem volt erről a két országról. Egyébként elég hülye példa, de mindegy.
Nagyon jól példázza azt az általánosítást, amit itt már oldalakon keresztül végzel. Egy hivatalos rendeletet tudsz be tízmillió, általad személyesen nem ismert ember véleményének.
Ti, ti, ti...
Én nem választottam meg senkit, mert érvénytelenül szavazok már ciklusok óta.
Vedd már észre, mennyire torz és általánosító a gondolkodásod!
Rossz célközönséghez szólsz, az itt élő fiatalok jó része a többi fejlett országhoz hasonlóan szintén progresszív gondolkodásmódú, de megnézted már hány nyugdíjasunk van?!
Olyan szar helyzetben vagyunk, hogy kilóra meg lehet venni a nyugdíjasokat, utána a családosokat, családalapítókat, otthont vásárlókat, most jönnek a fiatalok... Utána meg az emberek félnek váltani, mert mi van, ha elveszik a kedvezményeket, amiket ez a kormány adott nekik.
Jól mellélőttél ezzel a mentős sztorival, ugyanis ma láttam a fb-on (ahol egy ismerősöm sincs, csak állatos csoportokban vagyok bent), hogy az esetet követően Szegeden egy vállalkozó hamburgereket szállít ki mentősöknek - ingyen.
Nem egy hiba, hanem a hibára adott reakció az árulkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!