Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek miért ilyen agresszív, bunkó mentalitasuak?

Figyelt kérdés

Annyi rossz májú ember van az országban, hogy kifordul a gyomrom tőle.

Most voltam csaladlatogatason, és az emberek az utcán orditoznak egymással, a boltban egymásnak beszologatnak. Budapest volt eddig a legdurvább mind közül...

Nektek mi bajotok van? Mit éreztek? Kiábrándító az egész, főleg ez a rengeteg mocsok, amit szetdobaltok. Atjovok a határon kocsival és az erdő tele van hulladékkal.

Nektek ez jó? Nem szúrja a szemeteket?

A másik meg, az udvariasság fogalmát sem ismeri a többség, milyen bunkó felszólítás már az, hogy mondjuk: " meg kellene" , " ki kéne"

Nem az a szép udvarias formula, hogy " legyen kedves, ne haragudjon?" - ezeket most csak példának okáért hozom fel.

Tényleg ennyire megbomlott a tarsadalom Magyarországon? Rohadt szomorú az egész hely...

2021. ápr. 12. 08:58
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim válasza:
84%
Megértelek kérdező! És minél keletebbre mész, ez annál rosszabb sajnos. Persze nem mindenki ilyen, de a magyarok jelentős része igen. Hogy miért? Szerintem ilyen környezetbe születtek és nincs igényük változásra.
2021. ápr. 12. 09:22
 12/59 anonim ***** válasza:
86%

Velemenyem szerint az a laza 40 ev kommunizmus tette be a kaput vegleg, miutan szetszabdalt es ellehetetlenitett a nyugat a Trianonnal.

En is sirok ezen, tapintatlan, erzeketlen, kiegett, mentalisan es szomatikusan is altalanosan leromlott allapotuak az emberek, nyilvan ezen a virus se segit.

A szemeteles is borzasztoan zavar engem is, ennyi igeny, kultura nincs bennunk... Siralmas.

2021. ápr. 12. 09:24
 13/59 anonim ***** válasza:
74%

Kiköltözöl Ausztriába, aztán máris T/3. személyben beszélsz a magyarországi emberekről... :D

Ez a "kérdés" egyértelműen provokáció, minden értelmes ember tudja, miért boldogtalanabbak az emberek Magyarországon, mint Ausztriában.

2021. ápr. 12. 09:35
 14/59 anonim ***** válasza:
53%
*T/2. személy, bocs, én ilyen buta magyarországi vagyok. :D
2021. ápr. 12. 09:36
 15/59 anonim ***** válasza:
47%
Na megjött a becsület és a tökéletesség mintaképe, egyenesen Ausztriából. Ja nem...
2021. ápr. 12. 09:38
 16/59 anonim ***** válasza:
69%
Mindenféle ember van itt. Azért szerintem nézz körül máshol is, ne csak Bp.-en! Fura, hogy ahonnan jössz, ott nincsenek ilyen emberek.
2021. ápr. 12. 09:39
 17/59 anonim ***** válasza:
39%
Voralbergből mer csak ugatni az ilyen.. Bátonyba már nem mer lejönni.. :D
2021. ápr. 12. 09:42
 18/59 anonim ***** válasza:
60%
Csak szólok, hogy ha Ausztriában ezt a stílust előadnád, az ő udvariasságuk is elfogyna...
2021. ápr. 12. 09:53
 19/59 anonim ***** válasza:
59%

"Ok, akkor troll vagyok. Győzz meg, hogy miért nem ilyen a többség."

Azért tartalak trollnak, mert képes vagy néhány megtapasztalásból teljes általánosítást képezni.

Sok helyen jártam, több helyen is éltem külföldön, és nincs akkora különbség az általános viszonyok között.

Persze, vannak olyan települések és településrészek, ahol szomorúbb az összkép. De ez kb. olyan, mintha a brit huligánokból vezetném le azt, hogy ott "mindenki iszik, és mindenki hangos, erőszakos".

2021. ápr. 12. 10:00
 20/59 anonim ***** válasza:
56%
Na hát azért Ausztriában is bödületesen sok a csöcselék, főleg Bécsben. Ott dolgozom és nap, mint nap látom.
2021. ápr. 12. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!