Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viselkedtek egy ilyen...

Hogy viselkedtek egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Akiről kiderül, hogy a hátatok mögött nagyon csúnyán beszél rólatok, ok nélkül? Szemtől szemben persze nagyon kedves. Tehát kétszínű.

A továbbiakban hogy viszonyulnátok hozzá?

2021. márc. 26. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberekkel én nem vagyok semmilyen kapcsolatban. Szerencsére meg tudom válogatni a társaságomat.

Valószínűleg nem tennék semmit, ignorálom, semleges válaszokat adok ilyesmi. Ha amúgy nem zavar. Ha zavar megmondom neki egyenesen. Vállalom a konfrontációt.

2021. márc. 26. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elzavarnám a francba, ignorálnám.
2021. márc. 26. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha fontos nekem,elbeszélgetnék hosszan arról, amit művel és hogy miért csinálja.

Ha nem válaszolna őszintén vagy ellentámadásba menne át,otthagynám ahol van és addig nem szólnék hozzá két szónál többet, amíg be nem látja,hogy hibázott.

Ha csak ismerősi vagy haveri szinten vagyunk,akkor pár mondatban elintézném és egy darabig biztos kerülném.

2021. márc. 26. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétséget kizáróan kiderül (bárki mondhatja: "miket beszél rólad hátad mögött"), akkor az illetőt megpróbálom kizárni életemből, mert van éppen elég bajom, nincs szükségem ilyenekre.
2021. márc. 26. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Levegőnek nézem, ha meg odajön és játssza a hülyét akkor szépen megmondom neki, hogy miért. Hidegen, udvariasan, távolságtartóan, de egyenesen. Kicsit sem érdekelne utána semmilyen vergődése, egy életre elvágná magát nálam.
2021. márc. 26. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Kétséget kizáróan kiderült.

Munkatárs az illető. Azt tervezem, hogy ignorálom, viszont nem tudom, mit tegyek, ha nem veszi a lapot. Bizonyos okok miatt nem vághatom a szemébe, az “elbeszélgetésből” pedig nem tanulna.

2021. márc. 26. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
6 Akkor marad a hűvös, kimért távolságtartás. Nem kell egyetlen szót sem beszélgetnetek azon kívül, ami a munkhoz szükséges.
2021. márc. 26. 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!