Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Családosoknak furcsák nem...

Családosoknak furcsák nem családos ismerőseik?

Figyelt kérdés
Gondolnak arra hogy nem családosak miért élnek gyerekek nélkül, meg mivel töltik az idejüket?

2021. márc. 15. 21:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Azért vagyunk gyerek nélkül mert nem akartunk a semmire vagy a szüleim nyakára gyereket vállalni. Fontos volt hogy meglegyenek bizonyos dolgot. Ház, kocsi, munkahely, komolyabb megtakarítás. Most már erre merünk gyereket vállalni. Az időnket jól töltjük el. Dolgozunk, jövünk megyünk, hajtunk, ha nincs vírus akkor utazunk. Jól megvagyunk ketten is. Szeretnénk gyereket de jó így kettesben is.
2021. márc. 15. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Mi? Miért élnek gyerek nélkül? Mert vagy nem szeretnétek vagy nem jött még össze. És ugyanazzal töltik az időt, mint ti a gyerek előtt. Kirándulás, közös filmnézés, kertészkedés, sport, ezer meg ezer dolog. Nem a gyerek ad értelmet a párkapcsolatoknak. Ha nem tudod elképzelni mit csinálnál a pároddal gyerek nélkül, akkor nagyon tartalmas egy kapcsolat lehet.
2021. márc. 15. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem. A családosok is éltek gyerek nélkül, miért furcsállnák hogy mások , akiknek nincs gyerek mivel töltik az idejüket?
2021. márc. 15. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
Én azt látom, hogy irigykednek.
2021. márc. 15. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem furcsák a gyerek nélküli ismerősök. Majd eljön az ő idejük is. Inkább az a furcsa, hogy azt hiszik, hogy az életünk semmit sem változott mióta gyerekünk lett...gondolok itt arra, hogy azt gondolják, hogy a férjemet bármikor ugraszthatják egy hétvégi züllésre, mint gyerek előtt és képesek lennének itt ülni éjszakába nyúlóan piálni ha nem lenne ez a 8 órás dolog.
2021. márc. 15. 22:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tartom őket furcsának. A párommal 11 éve voltunk együtt mikor elérkezettnek láttuk hogy jöjjön a baba. Addig remekül éreztük magunkat kettesben, utazgattunk, csinosítottuk a lakásunkat, autót vettünk, és sokat voltunk együtt. Csak ugye eljött a pont, mikor már szerettünk volna babát. De meg tudom érteni, hogy valaki meg akar maradni a párjával közös életében, nincs ezzel semmi baj.
2021. márc. 15. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Millió hobbija lehet valakinek, amit akár egyénileg, akár a párjával is tud végezni. Nem is értem ezt a kérdést, ilyen logika alapján akkor azok a párok akiknek már vagy gyereke a gyerek(ek) születése előtt nem csináltak semmit?
2021. márc. 15. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ti mit csináltatok, amíg nem volt gyerek? Azért ez a megszólalás a kérdésedben eléggé mutatja, hogy milyen lehet a családi életetek.

Azért a gyereknevelés elég sok mindentől elveszi az időt, és aki mást is csinál a puszta létezésen kívül, annak ez áldozat. Van, akinek megéri a gyerekért, van, akinek nem. Szóval kb. BÁRMIT csinálnak azok, akiknek nincs gyereke.

Amúgy miért lennének furák? Nem mindenki vágyik erre, vagy nem ugyanakkor. Én se akarok gyereket, és nekem tök jó így. Van olyan barátom, akinek van gyereke, nem irigylem az életüket, de ettől még ugyanúgy jó a kapcsolatunk.

2021. márc. 15. 23:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem furcsa, az életem nagy részében nekem sem volt gyerekem és jól elfoglaltam magam. Sosem szoktam kerezoskodni hogy valakinek miért nincs gyereke... Mintha azt kerdezne miért nincs sportmotorom. Ha akarnék, lenne...
2021. márc. 16. 06:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Családos vagyok és nekem/nekünk nem furcsák a nem családos ismerőseink.

Soha nem gondolok/gondolunk arra, hogy mások - legyenek azok családosok vagy nem családosok - mivel töltik az idejüket.

Azon meg főleg nem töprengünk, hogy kinek és miért nincs gyereke.

Tényleg az eszem megáll ezen a "falusi" kérdésen!

2021. márc. 16. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!