Az oltáspártiak miért szidják a nem oltakozókat? Covid
Azok akik oltakoznak/szeretnének, sokkal hevesebben erőltetik rá az oltást azokra, akik nem kérnek belőle.
Azzal, hogy valaki nem oltatja be magát, végül csak magát veszélyezteti, hiszen előbb-utóbb aki akarja, megkapja a vakcinát.
Amíg meg nem jut mindenkinek, úgyis mindegy mert az is lehet koronás aki oltakozna, csak még nem kapta meg.
Az oltást elutasítók jellemzően csak ezen a véleményen vannak, nem követelik az oltás felfüggesztését.
Mi az oka annak hogy az oltáspártiak ennyire agresszívek? Kb mint Jehova tanúi.
Ha megkapják az oltást, elvileg semmi bajuk sem lehet...
pedig rohadtul igazam van:
a nem oltakozók sem tolerálják az oltáspártiakat.
Úgyhogy ti gondoljatok amit akartok, engem nyilván le kell pontozni, mert erre a sorsra vagyok predesztinálva
Jellemző, hogy kit pontoztatok le 0-ra.
A 14-est.
Akkor most ki "szid" kit?
Személyesen én azért, mert az ismerősi körömben, akik oltásellenesek, azok egyben védekezésellenesek is. Barátom pozitív teszttel elment a kondiba, másik engem fertőzött meg szintén tudatában a pozitív tesztjével, amiután én még nagyszülőket is látogattam.
Nem üvöltözök ismeretlenekkel az interneten az oltásról, de sorba csalódom azokban, akikről azt hittem, hogy ismerek és úgy a társadalomban amblock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!