Oltáspártiak, ti is örültök az oltásigazolás bevezetésének?
Figyelt kérdés
Vicces lesz, amikor mi már rég sörözgetni fogunk a kocsmákban és bulizni járunk, amikor az oltásellenesek még mindig otthon kuksolhatnak.2021. febr. 17. 11:12
1/20 anonim válasza:
1. Ez így ebben formában nem fog megtörténni
2. Vicces lesz, ha neadjisten a nem várt mellékhatások beütnek az oltás után 😉
2/20 anonim válasza:
Ja, várj, fidesz nyelven kell írnom: BeeEeeEeeEe
4/20 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a Fideszhez? Fideszes még nem voltam, most már ezt is megkaptam. 😃
2021. febr. 17. 11:18
5/20 anonim válasza:
Elvileg az ellenzék is oltáspárti.
6/20 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok se oltás párti, se ellenes, szerintem mindenki eldönthetné, hogy beadatja, vagy nem a vakcinákat. De aljas és undorító ez a zsarolás, amit a kormány csinál, mivel fiatalként esélyem nincs ősznél előbb beadatni, ha akarom sem, és emiatt egész nyáron otthon kell üljek. Nálunk fejlettebb országokban nem lesz ilyen megkülönböztetés, nem értem itt minek erőltetni.
8/20 anonim válasza:
Hihi, te aztán jól el vagy tévedve :D Az csupán egy igazolás arról, hogy megkaptad, mint minden másról is kaptál, 0 többletelőnyöd lesz belőle
9/20 anonim válasza:
De mikor lovagol be Gyurcsány fehér lovon megmenteni minket?
10/20 A kérdező kommentje:
6: március közepéig a regisztrált idősek sorra kerülnek, utána jönnek a fiatalabbak. Ha regisztrálsz, áprilisban vagy májusban már sorra kerülhetsz.
2021. febr. 17. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!