Az oltáspártiak miért szidják a nem oltakozókat? Covid
Azok akik oltakoznak/szeretnének, sokkal hevesebben erőltetik rá az oltást azokra, akik nem kérnek belőle.
Azzal, hogy valaki nem oltatja be magát, végül csak magát veszélyezteti, hiszen előbb-utóbb aki akarja, megkapja a vakcinát.
Amíg meg nem jut mindenkinek, úgyis mindegy mert az is lehet koronás aki oltakozna, csak még nem kapta meg.
Az oltást elutasítók jellemzően csak ezen a véleményen vannak, nem követelik az oltás felfüggesztését.
Mi az oka annak hogy az oltáspártiak ennyire agresszívek? Kb mint Jehova tanúi.
Ha megkapják az oltást, elvileg semmi bajuk sem lehet...
Nem igaz, hogy csak magának árt, aki nem oltatja be magát. Pont ez a lényeg.
Úgy is fertőzhetsz, hogy nem veszed észre. Az erősenek kellene védeni a gyengéket ezzel.
"Azzal, hogy valaki nem oltatja be magát, végül csak magát veszélyezteti"
Ott kezdődik a gond, hogy ez nem igaz. Mindenki mást is veszélyeztet, aki még nem kapta meg, vagy aki mondjuk valamilyen egészségügyi probléma esetén nem is kaphatja meg.
Aki nem oltatja be magát hogyan árt annak aki BE VAN OLTVA???
Ezt magyarázd meg, kettes!!
At egyetlen magyarázat az lenne hogy nem hatékony a vakcina!
"At egyetlen magyarázat az lenne hogy nem hatékony a vakcina!"
Az is lehet. Mivel értelemszerűen hosszútávú vizsgálatokat nem végeztek, nem lehet garatnálni hogy hosszú távú védettséget okoznak. Sőt, szinte biztos hasonló lesz a helyzet mint az influenza esetében, hogy időről időre kell majd egy új vakcina az újabb törzsek ellen.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy mindkét oldal erőszakoskodik és okoskodik. Ezért jobb ebben a témában nem nyilatkozni, mindenkinek a saját szíve joga eldönteni, hogy kell-e neki az oltás vagy nem.
A kommentszerkciókban - mindenhol - azt látom, hogy hogy szídja egymást a két oldal. Mintha más döntése rájuk tartozna.
Engem mindkét oldal idegesít, a nagyon oltáspártiak, akik lehurrognak másokat, de ez oltás ellenesekre is igaz, ők is tudják a másik oldalt szép szavakkal illetni.
Szóval ne csak az egyik oldalra mondta azt hogy agresszív, mert mindkét oldal az.
Több szakértő is elmagyarázta, hogy az oltottak is továbbadják a vírust, szóval nem egészen értem, amit a válaszolók magyaráznak.
Amúgy meg a kérdés nem arra vonatkozott, hogy jó-e az oltás (azt hiszem, igen), hanem, hogy mi ez a társadalmi káosz.
"sajnos magyar sajátosság, hogy mindenért a másikat hibáztatjuk (semmiképp sem pl a kormányt, aki az egészet szervezi)."
A kormány szervezi a járványt?
Vagy az a baj, hogy a védekezést szervezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!