Az oltáspárti emberek miért agresszívak, személyeskedők? Ennyire félnek, simán bunkók vagy ezért direkt fizetnek nekik?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Félnek.
Bunkók.
Pénzt kapnak érte.
38 szavazat
1/15 anonim válasza:
Hallod? Kár volt erről közvélemény kutatást kiírnod. Értelmetlen a kérdés is, és a válaszok is ebben a formában.
2/15 A kérdező kommentje:
Hát, 1-es, ezért kár volt hozzá szólnod, de köszönöm a megerősítést! :)
2020. dec. 21. 21:53
3/15 anonim válasza:
Én oltáspárti vagyok, viszont mindenkinek joga van eldönteni, hogy kéri-e az oltást vagy sem. Ilyen esetben mi van? :D
4/15 A kérdező kommentje:
3-as: Ilyen esetben megemelem előtted a kalapom, hogy ilyen is létezik, mert eddig ilyennel még nem találkoztam. Kivétel vagy. :)
2020. dec. 21. 22:02
5/15 anonim válasza:
Fuggetlenkent mondom, hogy mar abbol is latszik, hogy nem vagy túl intelligens, hogy kapasbol csak a neked tetszo valaszokra szukited le a szavazast. Ezekszerint annyira megsem erdekelhet a masik oldal velemenye ezzel az "ugy is en latom jol a dolgokat" hozzaallassal. Teljesen ertelmetlen igy az egesz kerdes.
6/15 anonim válasza:
Nyilvan mindenki bunko, aki a latokorodon kivul letezik. Ebben az esetben a vilag jo nagy resze bunko, te pedig a sok-sok bunkosag aldozata vagy. Kersz egy buksi simit, hogy jobban erezd magadat? 😊
7/15 anonim válasza:
Én meg csak bunkó, hülye (nem, nem feltétlenül azért,mert nem akarják beoltatni magukat), oltásellenesekkel találkoztam. Ők miért ilyenek?
- nincs meg a 8 általánosuk
- nem olvasnak eleget és azért mondanak sok-sok butaságot
- okosabbnak hiszik magukat mindenkinél
Remélem érted a lényeget...
8/15 anonim válasza:
Én nem vagyok oltás ellenes, de nem oltatnám be magam.
Hozzá teszem, 8 általánosnál kicsit többet jártam iskolába, rengeteget olvasok (könyvet), nem akarom másokra tukmálni a véleményem, és nem hiszem magamat okosabbnak másoknál.Mert nem érdekel, hogy számomra teljesen ismeretlen emberek beoltatják-e magukat vagy sem, mert nincs hozzá közöm. (:
9/15 anonim válasza:
Azért, te szellemi fogyatékos, hogy jövő karácsonykor már ne kelljen maszkba boltba menni, és hogy újra lehessenek koncertek, járhassunk moziba és étterembe, mehessünk nyaralni, ne kelljen évente kétszer karanténba vonulni.
10/15 anonim válasza:
Én meg úgy veszem észre, hogy a vírusos témában véleménytől függetlenül nagyrészt bunkó emberek írnak az oldalra. Ez egy megosztó téma, akár csak a politika. Ha megnézed, abban a kategóriában is szinte csak szidják egymást a válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!