A nők miért kritikusabbak?
"Azért, mert a gyakorit átvették a habzó szájú, fröcsögő, életunt elvált kismamák és a bányaronda femináci férfigyűlölő nőstények, akiknek egy férfi sem udvarolt a külsőjük miatt és kiállhatatlan természetűktől fogva."
Sok itteni nőnek saját bevallása szerint van párkapcsolata, szóval a frusztrációjuk nem ezért van.
Ha tudnád hány ember adja másnak ki magát. Némely férfi elég jól bele is éli magát
L
A kritikusság nem egyenlő a síma fi_ázással, a mindenbe való felesleges belekötéssel és kötözködéssel. Egyébként egy kényszeres vonás, ami gyakrabban a férfiaké, mint a nőké.
A nők egymást piszkálják, ha úgymond kritizálnak, többnyire a kinézetet, a baba-témát és hasonló padló alatti szintet; a pasik egymás képességeit, kezdve a farok nagyságától, végezve a "ki itt a munka nagyobb hőse cím boldog tulajdonosa" témáig.
A valódi kritika építő jellegű és nem romboló.
"egyrészt legtöbb esetben elég jól ki lehet következtetni. Másrész rengetegen kiírják a kérdésben, vagy a válaszuk végén az életkorukat/nemüket, illetve rengeteg válasznlál ovlashatod, hogy "én nőként..." vagy "én férfiként...".
"
Dehogy tudod te kikövetkeztetni. Azért, mert valaki leírja, hogy "én nőként" az nem jelentib azt, hogy ő nő is. Csak éppen most azt játszik.
"Dehogy tudod te kikövetkeztetni. Azért, mert valaki leírja, hogy "én nőként" az nem jelentib azt, hogy ő nő is. Csak éppen most azt játszik."
Akkor ezek szerint a kifejezetten nőknek címzett, vagy női témában kiírt kérdésekra adott válaszokat is, magukat nőnek kiadó férfiak írják és pontozzák... értem.
Nézz körül a szex kategóriában, a 80%-a férfi, aki a saját vágyát írja le.
Engem amúgy érdekelne, hogy mik a témák, mert nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!