Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek sok (3 vagy több)...

Akinek sok (3 vagy több) gyereke van, azzal mindig kritikusabbak lesznek úton-útfélen?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 15:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy. Csak bunkóbb. Ne tudd meg mi miket kaptunk már a nagycsalád miatt.
2016. szept. 9. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Miert? Ki a bunko? Bocsi nem tapasztaltam. Ilyet kulsoleg sem.:^
2016. szept. 9. 15:47
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Az 1 gyerekes és a 2 gyerekes is azt gondolja, hogy vele bunkobbak. Ennek az az oka, hogy az emberek sokszor bunkók, nem érdemes a külső tényezőkre fogni.
2016. szept. 9. 15:53
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg, most hogy mondjátok, valószínűleg kedvességből mondják, hogy:

- minek ennyi gyerek, mikor nem tudok mindegyikre Nike cipőt adni

- (bár nem ismernek, de ilyeneket is mondanak:) nálunk kabátgombra sem telik, és a gyerekeink éheznek

- azért születtek, hogy segélyből éljünk meg, mert lusta vagyok dolgozni (fene azt a 20 év munkaviszonyt, hogy létezik, a végén még igazuk lesz)

- (bár mindegyiknek saját szobája van, de ezeket is hallgatom:) egymás nyakán nyomorgunk, nálunk nincs magánélet

és még sorolhatnám, amikor annyira személyeskedésbe torkollik, hogy legszívesebben agyoncsapnám az ilyen hülyét. És nem csak én, de férjem is hallgatja ezeket a munkahelyén.

Náluk a csalási adókedvezménnyel vannak elfoglalva, szent meggyőződésük, hogy ezt az ő fizetésükből vonják és ők tartanak el minket.

Nem, még mindig nem látom benne a kedveséget, csak a tömény bunkóságot.

2016. szept. 9. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Jaj, a mostani kedvencemet nem is írtam, nálunk azért van több gyerek, mert a CSOK-ra fáj a fogunk.
2016. szept. 9. 16:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jajj, nekem meg nincs gyerekem és engem meg azzal baxtatnak. Hogy mért nincs. Mellesleg szerintem ugyanaz az ember, aki nekem beszól továbbmegy 2 háznyit és a 3 gyerekesnek ugyanúgy beszól, azért mert bunkó.
2016. szept. 9. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi, 1 gyerekesek meg hallgathatjuk, az "Egy gyerek nem gyerek" és a "Kell a testvér", "Testvérnél többet nem adhatsz a gyereknek" és társai okosságokat. Na és, kit érdekel?
2016. szept. 9. 16:21
 8/15 Snorri ***** válasza:
76%
Nekünk egy van, lehet sajnos egyke marad, eü okokból.... szerinted hányszor halgattam már végig, hogy egy tesó mennyire fontos? Nagyon fáj, mert szeretnénk...az egykékre eleve ráhúznak egy rakat negatív sztereotípiát. Vagy az irigység, mert mi jobban állunk az egy gyerek miatt, anyagiasak vagyunk...
2016. szept. 9. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egy volt, azzal csesztettek, hogy el van kényeztetve, és önzőségből nincs testvére, meg hogy mindent megvegyünk neki, ezzel pótoljuk, hogy nem foglalkozunk vele. Egyébként nagyon sokat foglalkoztam vele, nagyon értelmes gyerek, nem is lehetett volna lepattintani.:) Mióta kettő van, azóta a miért nem 3 a téma, majd jön a gyútrok már a csok-a kezdetű is.

Szóval senki se jó.

2016. szept. 9. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Ilyenkor (is) örülők, hogy nem Magyarban élünk. Szerencsére nálunk normális, kedves emberek élnek. Nem önjelölt Magdi anyusok. 5 gyerekes család vagyunk és abból egy adoptált. Senki nem nyomorog és nem segélyből élünk. Nem bánjuk egy percig sem, hogy ennyien vagyunk.
2016. szept. 9. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!