Van aki az itt feltett kérdése alapján döntött a gyereke nevéről?
Figyelt kérdés
Annyi neves kérdés van. És mindenkinek más az ízlése. Ha valakinek tetszik egy név, akkor nem idegenek véleménye befolyásolja. Vagy nem így van?2016. aug. 30. 14:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem senki sem ez alapján dönt. Ma is: eldönti, hogy egy randa nevet fogadni a gyerekének, idejön, kiírja a kérdést. Utána aki nem ért vele egyet, azt lepontozza. Szóval eldöntötte már régen, teljesen mindegy, ki milyen csúnyának találja a nevet.
2/6 anonim válasza:
Mi 2 név között vacilláltunk, végül is a kevesebb szavazatot kapott név lett az első, a több szavazatot kapott pedig a 2. neve a kislányunknak.
3/6 anonim válasza:
Én már a 2. gyereknél is tettem fel kérdést, akkor is több variációnk volt.
Nemrég újra kérdeztem, és most döntő volt, hogy az általam favorizált név (a férjemnek sem tetszett) "nem jött be" a válaszadóknak.
4/6 anonim válasza:
Nem ez alapján döntöttük el a végleges nevet, de volt olyan, amit emiatt zártunk ki. Pl olyan cikizés jött egyből belőle, ami nekünk eszünkbe se jutott
5/6 anonim válasza:
igen, tudok itt valakiről, akinek az egyik névajánlat vitt mindent, azt is adták, azóta is imádja azt a nevet
6/6 anonim válasza:
Én magamtól döntöttem,nem befolyásol senki véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!