Akinek 3 vagy 4 gyerek (vagy több), mi alapján döntött?
:)
Hát nem kellett gondolkodni rajta, az tuti. Így könnyű. :)
na én az miatt sem a akartam mág harmadika semt, amit az első váaszoló art (amúgy ahugaim ikrek), de más miatt sem.
Mi 3-an voltunk testvérek, de bvalhogy ez sem inspirált semennyiben, sőt..
Bőven elég kettő, egyik fiú, másik lány.
Nálunk a három gyerek úgy született, hogy az esküvő után 4 évvel elhatároztuk, hogy bármikor születhetnek. Most 11, 8 és 2 és fél évesek, így jött össze.
Ha nem félnék a szüléstől, akkor nem így tettem volna. 2 évente vállaltam volna egy-egy újabb babát:) Olyan jó szép nagy családokat látni, 4-5 pici gyerekkel.
Négy gyerkőc van, a nagyfiaim is csak 6 évesek (ikrek).
Bevallom a negyediket nem terveztük, de anyagilag megengedhettük magunknak, na meg úgy voltunk vele, hogy ha hárommal elbírunk akkor a negyedikkel is csak megbirkózunk valahogy. De sok segítségem van, a férjem 100%-osan kiveszi a részét a gyereknevelésből, anyósomék szintén sokat segítenek, van egy bébiszitterünk vész esetére, a háztartással nem nekem kell bajlódnom, és van szabadidőm magamra, a barátaimra...nekem ezek kellettek ahhoz, hogy azt mondjam, persze, jöhet.
Egyébként sosem voltunk még olyan teljes és harmonikus család mint most, hatan. Én nagyon élvezem, hogy ekkora családom van! :)
34N
Nekünk 1 van, 2 pocakban 1 a mennyországban a dédpapájával.
Kettőt szerettünk volna, de sajnos elment a baba; aztán ismét összejött, de akkor már ikrek. Így lesz egyszerre 3. 4 már nem lesz, az ok egyszerű 23 vagyok párom 22 mire bevállalnánk egy 4. et addigra nagy lenne a korkülönbség az nem akarjuk és így is egy 1+2félszobás lakást tudtunk csak szerezni, szóval 1 nagyban az ikrek félben a lányom félben mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!