Jó az az észrevételem, hogy a lányok szigorúbbak és kritikusabbak más lányok külsejét illetően, mint mi fiúk?
Figyelt kérdés
Vagyis kritizálják, hogy "Nézd már hogy néz ki ez a csaj!", "El van hízva!", stb. Pedig én fiúként azt a szétkritizált lányt elfogadtam volna barátnőnek, rendesen meg is bámultam. Szerintem nem volt dagi, viszonylag jó alakja volt, az arca sem volt csúnya. Lehet, hogy csak irigykedtek. :D2015. márc. 13. 14:47
4/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, de en nem szoktam masokat igy kritizalni. De valoszinu h csak irigyek,es probalbak benne hibat keresni
6/7 anonim válasza:
Nem bírják a konkurenciát. Én egy olyan lány vagyok, hogy szinte csak fiúbarátaim voltak egész életemben és én bizony megnézem a nőket, a barátaim megszoktak lepődni, mikor sétálunk az utcán és megkérem, hogy pontozzuk a csajokat. Mondom neki, hogy "Annak a csajszinak kerek a segge, szívesen elfogadnám, szerinted is nagyon jól néz ki?" Ilyenkor szegények mindig zavarba jönnek, de azután látják, hogy egyáltalán nem sértődök be, ha nem engem tart etalonnak. Tisztában vagyok az adottságaimmal és attól még, hogy valakinak darázsdereke van, lehet, hogy szebb, mint az enyém, de attól még nem több, kevesebb nálam. Hetero vagyok, de jól esik a szememnek ha esztétikailag szépet látok és örülök, hogy ez rámragadt a fiúbarátaimrol, hogy egy szép női testre csodával nézek és nem irigykedve. :) De a nők alapjáraton féltékenyek és sokkal távolságtartobbak idegen nőkkel, mint mondjuk két férfi és úgy is képesek utálni a másikat, hogy nem is ismerik.
7/7 anonim válasza:
Konkurelnak egymással a minél jobb férfi megszerzése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!