Mit gondoltok arról, hogy covid-19 oltás ügyben minden oltáspárti is arra spekulál, hogy majd előbb mások beoltatják magukat és ő megfigyeli velük mi lesz?
Minden oltásfantól kivétel nélkül ezt hallom, igen persze hogy beoltatja magát, ja csak előbb kivár egy kicsit másokkal mi lesz.
De hogy lesz így oltva a lakosság ha az oltásellenesek nem oltatnak az oltáshívők közül meg mindenki másra vár előbb?
Én senkitől nem hallottam ilyet.
Valaki vagy beadatja, amint lehet, vagy nem. Jellemzően utóbbiak sem félnek tőle, szimplán annyira sem érdekli, hogy foglalkozzon vele.
1. Nem minden oltáspárti mondja ezt.
2. Mire Magyarországon is elkezdenek oltani, a világon és ezen belül Európában is jópár ember be lesz már oltva.
Nálunk 1-2 olyan veszélyeztett családtag van, aki az egészségügyi dolgozók után logikailag bekerülhet az első körbe. Mi nem az időfaktor, hanem az elérhető oltóanyag és azok esetleges ellenjavallatai alapján döntünk majd arról, hogy igényeljük-e vagy sem. (Pl. eddig úgy hallottam, hogy az egyikük nem kaphatja majd a Pfizer vakcináját az egyik gyógyszere miatt, de hivatalos papírt még nem láttam erről, a Magyarországon is engedélyezett vakcinák tájékoztatóit át fogjuk nézni.
#3-as ezt úgy írtad mintha lenne választásotok.Az eü dolgozóknak kötelező lesz.
Ti kapjátok elsőként.Soron kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!