Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az oltáspártiak miért szidják...

Az oltáspártiak miért szidják a nem oltakozókat? Covid

Figyelt kérdés

Azok akik oltakoznak/szeretnének, sokkal hevesebben erőltetik rá az oltást azokra, akik nem kérnek belőle.

Azzal, hogy valaki nem oltatja be magát, végül csak magát veszélyezteti, hiszen előbb-utóbb aki akarja, megkapja a vakcinát.

Amíg meg nem jut mindenkinek, úgyis mindegy mert az is lehet koronás aki oltakozna, csak még nem kapta meg.

Az oltást elutasítók jellemzően csak ezen a véleményen vannak, nem követelik az oltás felfüggesztését.

Mi az oka annak hogy az oltáspártiak ennyire agresszívek? Kb mint Jehova tanúi.

Ha megkapják az oltást, elvileg semmi bajuk sem lehet...

2021. márc. 13. 10:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
Azért, mert ha igaz az, hogy a lakosságnak csak egy bizonyos szintű átoltottsága után kaphatjuk vissza a régi életünket, akkor szomorú és érthetően dühítő, ha ez az oltásellenesek miatt nem tud megvalósulni.
2021. márc. 13. 10:57
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
Mert az oltásellenesek buták és ezt hangoztatják is fennhangon
2021. márc. 13. 11:03
 13/27 anonim ***** válasza:
24%

Az oltás csak bizonyos százalékban véd. Minél több ember járkál köztünk, akiben szaporodhat a vírus, annál nagyobb az esélye, hogy egy már beoltott ember is megbetegszik.

Ráadásul a terheseket, a 18 év alattiakat, bizonyos betegségekben szenvedőket nem is szabad beoltani. Ha arra gondolok, hogy a kisbabát váró lányom / az egy éves unokám egy oltást elutasító ember miatt lesz beteg, hát én is ingerült leszek.

Persze a kockázatot nem lehet 0-ra csökkenteni, más baj is érheti őket, nem csak a covid, de ez egy olyan kockázat, amit módunkban áll csökkenteni, és szerintem hiba, ha valaki nem teszi meg, amit lehet.

2021. márc. 13. 11:11
 14/27 anonim ***** válasza:
37%

Nem a nem oltakozókat szidom, hanem azokat akik a saját elméletüket akarják másokra erőltetni.

70 évesek elmúltunk, mindketten többszörösen veszélyeztetettek vagyunk. Korábban mind a ketten regisztráltunk. Az utóbbi időben a nejem naponta kapja a linkeket, hogy miért nem szabad oltakozni.Azóta nem akarja, hogy beoltsák, s minden észérvre talál ellenérvet.

Én viszont nem szeretném őt eltemetni.

2021. márc. 13. 11:17
 15/27 Csakegysajt95 ***** válasza:
89%
Mindenki nyugodjon le. A vakcina sem jelent teljes védettséget.. kint külföldön élő ismerősöm mondta, hogy nem egy esetről tud amikor megkapta valaki a covid oltást és annak ellenére is elkapta a vírust. Lehet enyhébben átvészeli az illető de attól még elkaphatja bárki ha van oltása ha nincs.
2021. márc. 13. 11:18
 16/27 Csakegysajt95 ***** válasza:
84%

Előző vagyok. Oltásellenes nem vagyok, de érthető ha valaki idegenkedik egy sebtében összedobott vakcina miatt. Alapesetben évekig tesztelik ezeket, most meg nem egészen egy év alatt kész volt a vakcina. Sőt, félév alatt mert a szüleimet egészségügyi dolgozók kategóriájában már beoltották december végén.

Aki akarja oltsa be magát. Nem értem mi a probléma ha valaki nem akarja beoltatni magát? Ő dolga. Ígyis úgyis mindegy ha a vakcina mellett is megfertőzödhetsz. Tökmindegy.

2021. márc. 13. 11:21
 17/27 anonim ***** válasza:
12%

Bevallom, én is vírusellenes voltam nagyon sokáig. Mert az egy dolog, hogy egészséges fiatalok nem halnak bele(bár én is veszélyeztettnek számítok, mert asztmás vagyok), de idősek - még egészségesek is - könnyen belehalnak.

Ez úgy tudatosult bennem, hogy egyre több idős ismerősöm sl bele a vírusba. A munkahelyemen is a szeretett gondnokunk most hunyt el koronavírusban. 2 hete meg még együtt utaztunk haza a busszal...

Az ellenzék - és az oltás ellenesek gondolom tisztában vannak vele, hogy az ő lelkükön szárad az elhunytak lelke! Hogy tudtok ti így aludni...?

Az ellenzék is egy gusztustalan, aljas banda! Még az emberek halálát is a hatalom megszerzésére használja fel! Arra buzdítják az embereket, hogy ne oltassák be magukat, hogy minél tovább elhúzódjon a vírus, és az emberek minél jobban haragudjanak a kormányra! Ami persze az ellenzéknek kedvez!

Az sem érdekli ezeket a lelketlen férgeket, hogy több ezer ember halála fog a lelkükön száradni! Csak a hatalom érdekli őket...

Szégyellem, hogy ilyen emberekkel tartozom egy nagycsoportba, mint az ellenzék...

2021. márc. 13. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Javítás: nagycsoportba
2021. márc. 13. 11:26
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Na... Hülye telefon! Népcsoportba
2021. márc. 13. 11:27
 20/27 anonim ***** válasza:
18%

"de érthető ha valaki idegenkedik egy sebtében összedobott vakcina miatt."

Ez van, mikor egy ostoba hozzászól a témához :D GOndolom nem vagy benne a kutatói témákban, és fogalmad sincs, hogy mióta dolgoznak a módszeren, míg én igen. Toxikológiát sem tanultál valszeg sosem életed során, ezért elhiszed az nálad is ostobák honlapokon írtakat, miszerint évekig tesztelnek bizonyos oltásokat. NEM. Nem ugyanaz egy gyógyszer és egy oltás. Nulla a tudásotok, de azért még ti vagytok felháborodva.

NA EZ A SZÁNALMAS

2021. márc. 13. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!