Normális az , hogyha az eső hang és a dörgés megnyugtat? Youtuben vannak ilyen videók és azokat szoktam hallgatni
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 22:15
2/8 anonim válasza:
A dörgés nem nyugtat engem, mert félek hogy nagyot fog dörrenni és akkor megijedek. Meg egyszer belecsapott a házunkba. Azóta főleg nem tartom bulinak.
Az eső meg a csendesebb vihar viszont megnyugtat engem is, olyankor nagyon gyorsan be tudok aludni.
3/8 anonim válasza:
Gyerekkorom ota imadtam otthon hallgatni. Melysegesen meghitt kuckos erzes volt, tudtam, milyen biztonsagban vagyok.
Na meg osi elemek.
4/8 anonim válasza:
Utolsó, én a széllel vagyok így, imádom hallgatni, közben jól bevackolom magam.
5/8 anonim válasza:
Én szeles időben félek, meg ijedezek. Főleg, ha éjszaka hallom. A panaszos süvítése, meg ahogy veri e redőnyt, zörög minden, az cseppet sem nyugtató.
6/8 anonim válasza:
Igen, van, akit a különlegességek, a szokatlanabb dolgok vonzanak.
7/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül normális olyan értelemben, hogy a többséget talán inkább megijeszti a dörgés, mintsem megnyugtatja.
De normális olyan értelemben, hogy nem kóros.
Tehát hallgasd nyugodtan, vannak, akiket egészen különleges hanghatások kapcsolnak ki.
8/8 anonim válasza:
Én nem csak hallgatni szeretem a szelet, de pl szeles időben imádok sétálni, szeretem ahogy csapkod és dühöng, amikor érzem hogy belém kapaszkodik és majd feldönt. Szerintem elöző életemben hajós kapitány voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!