Mivel nyugtatod le magad ha felhúznak?
Figyelt kérdés
Mások a saját hülyeségükkel...2021. márc. 7. 16:16
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam nem jött be...
2021. márc. 7. 16:20
3/8 anonim válasza:
Jól megmondom neki a véleményem,ami csövön kifér. kicsit még dühöngök, aztán előbb-utóbb elmúlik..
4/8 anonim válasza:
Alvás. Olyankor nem tud az ember gondolkodni, idegeskedni, és hasznos, és egészséges tevékenység.
5/8 anonim válasza:
Friss levegő, séta és egy cigi :)
6/8 anonim válasza:
Stresszkezelési stratégiákkal. Egyébként mások elég ritkán tudnak felhúzni, bár az egyik rokonom éppen pénteken borított ki egy elég embertelen tettel (nem velem szemben követte el, de nagy csalódást okozott nekem).
Ilyenkor elcsendesedek, filozofálgatok, ha tehetem, valakivel megbeszélve az élet nagy dolgait, ha nem, akkor egyedül.
7/8 anonim válasza:
Nem engedem magam felhúzni. Én büntessem magam más hülyesége miatt?
8/8 anonim válasza:
Birkatürelmem van, nagyon nehéz felbosszantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!