Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nyugtató-függők, azoknak...

Akik nyugtató-függők, azoknak hogy telik egy napjuk, mit akarnak az élettől?

Figyelt kérdés
Minden nap több kérdést is olvasok itt olyanoktól, akik marékszám tömik magukba a különböző nyugtatókat. Legtöbbször elviselhetetlen szorongás az ok. Gondolom a pszichiáter/háziorvos felírta nekik, aztán elvannak vele. De hosszú távon mi a terv? Ezek jól leszedálják őket, de azon kívül miben segítenek? Aki ezeket eszi, annak milyenek a mindennapjai? Próbál valamit tenni azért, hogy lejöjjön a szerekről, vagy bedobja a napi adagot és várja a csodát, hogy bármi is jobb lesz? Hogy lehet így dolgozni?
2020. júl. 21. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Sehogy. A lelkibetegek egy része pont azért beszéli be magának, hogy baja van, hogy ne kelljen dolgoznia. Egy másik része azt akarja, hogy többet foglalkozzanak vele, csak a lelkibetegek egy nagyon kicsi része beteg tényleg. Divat ma ilyennek lenni.
2020. júl. 21. 09:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Igaz. És mi a helyzet az orvosokkal, akik felírják ezeket? Ők nyomon követik az állapotukat? Ezek az emberek vajon járnak terápiára, ahol megpróbálják lehozni őket a szerekről? Mert amikor a pszichiáter felír ilyesmit, gondolom ők sem úgy gondolják, hogy akkor életük végéig ezt kell szedniük. Kivéve persze ha valakinek tényleg olyan diagnosztizált mentális betegsége van, pl bipoláris, ami miatt rendszeres gyógyszerezésre szorul.

De most azokra gondolok, akik szoronganak valami miatt. Sok huszonéves is ír ilyesmit, akiknek épp élvezni és építeni kéne a saját életét. De olyanokat olvasok itt tőlük, hogy csak azt tudom elképzelni, hogy ülnek otthon és lassan a nevüket sem tudják. Az ő állapotukat nyomon követi vajon szakember?

2020. júl. 21. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne egy gomb, amitől megszűnök élni, nyomkodnám, mint a moze gépet.

De ugyanakkor szeretek fejleszteni és bringázni és tanulni.

De a munkám lélek romboló. A gazdasági helyzetem lélek romboló. A jövőképem minden pontját keresztbe húzza a magyar állam a módosításokkal. 3 sérvem van. Autóimmun betegségem (bőr leválás stressz esetén).

Mit akarok az élettől?

Egy házat, ahol lakhatok, egy szoba, konyha.

Egy olyan állást, ahol nem azt szivatják, aki dolgozni akar, hanem azt, aki nem akar; ahol az előre mutató terveket nem sértőnek veszik, hanem gondolodnak rajta, hogy vajon milyen hozama lehet, ha megvalósítjuk; ahol, ha látom egy hibát és ajánlok egy javítási lehetőséget nem rám ordítanak, hogy nem értek hozzá, hanem annyit mondanak, érdekes, beszéljük róla.

De ilyen munkahelyet nem látok, ami a lakhatást is fizeti és nem kell 1 óránál többet utazni oda. Miközben félre tudok rakni 50 ezret a nyugdíjas évekre.

Mert hát az állami nyugdíjat el lehet felejteni a picskuba.

Szóval addig kell dolgoznom, amíg bele nem pusztulok.

Voltam én tanár is. Jó voltam, mert mai napig dicsérnek a diákjaim. Pedig ott sem voltam elég magabiztos, állandóan fejlesztettem magam, hogy jobb lehessek. Az a munka jó volt. Na abból nem lehet megélni rendesen.

Szóval mit akarok az élettől?

Erdei bringázni és nem depressziósnak lenni, meg öngyilkosságot fontolgatni minden munka nap után, mert dolgozni szívás!

2020. júl. 21. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a gomb mostanság nekem is jól jönne. Meg egy lakás valami nyugodt helyen, a bringát meg mostanában készülök megvenni :)

Mindenkinek van egy története. Én soha nem írnám ide az enyémet, valószínűleg azt írnák rá, hogy kamu.

2020. júl. 21. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy gyakorin valaki beszól, hogy kamu?

Trollok minden online fórumon vannak. Itt is akad bőven.

Ráadásul a magyarok eq szintje nem, hogy alacsony, de szintax error.

2020. júl. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!