Van olyan aki csak pár hónapig szedett kis dózisban nyugtatót és minden dependcia nélkül fokozatosan de abba tudta hagyni? És segített valamit?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 22:30
1/2 anonim válasza:
Én kaptam erőset, de inkább maradtam a gyógynövényeseknél. Azokat simán abba lehet hagyni.
2/2 anonim válasza:
Frontint szedtem néhány hétig, de nem az eloirt adagban és nem annyiszor ahányszor a háziorvos javasolta. Reggel este kellett volna 1 - 1 szemet, de én csak reggeli után vettem be fél szemet, amikor úgy éreztem hogy kell... Pár hét múlva teljesen abba is hagytam. Hozzateszem, azért, mert inkább megszuntettem a stressz kiválto okát (munkahelyet váltottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!