Hamarosan vége a nyárnak, egyre korábban fog sötétedni, fokozatosan egyre hűvösebb lesz. Rátok milyen hatással van az ősz? Jobban/rosszabbul/ugyanúgy szoktátok érezni ilyenkor magatokat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 19:33
1/19 anonim válasza:
A szép napos és nem ótvar meleg ősz a kedvenc évszakom, amikor a színes falevelek hullanak.
2/19 anonim válasza:
Kedvencem, imádom az őszt. A hangulatom minden évszakban váltakozik össze vissza, szóval nem ettől függ :D
3/19 anonim válasza:
Nekem az ősz a kedvenc évszakom. Örülök, hogy kicsit hűvösebb az idő. Kicsit szomorú vagyok, hogy korán sötétedik, és a napnak sincs már ereje, és gyászolom a sok szép csodás nyári emlékemet. De az ősz nekem mindig megnyugvást hoz. Ahogy a természet pihenőre vonul a gyönyörű színpompájával, az számomra semmihez sem fogható.
4/19 Miss Endzsi válasza:
Az összes évszakot imádom. A változatosságot, mindnek megvan a maga hangulata.
5/19 anonim válasza:
Sokkal jobban. Alig várom már hűvösebb legyen, és korábban sötétedjen. Utálom a nyarat.
6/19 anonim válasza:
Az ősz a legnyomasztóbb számomra.
Utálom, az elmúlás évszakja, még messze a tavasz és egyre rövidebbek a nappalok.
Télen elvagyok. Nyáron is, mert habár nem szeretem a meleget, hála Istennek nem az egész évszak elviselhetetlen plusz már lassan mindenhol van klíma (most is a 26 fokos lakásból írok).
Az őszt rühellem.
Azért azt várom, hogy reggel hűvös (sőt, már-már hideg) jöjjön be, hétvégén lemehessek délben is futni, ha akkor jön rám és délután nyitva tudjam tartani az ablakot.
7/19 anonim válasza:
Szeretném a nyarat, de a szervezetem egyszerűen nem bírja, sokszor egyszerűen rosszul vagyok. Jobban fog esni a 20-25 fok.
8/19 anonim válasza:
Szeretem az ősz hangulatát, és jól esik mindig ilyenkor a lehűlés, a halloweeni időszakról már nem is beszélve :D Ugyanakkor sajnálom a hosszú nappalok hiányát, és az is elszomorít, hogy minden nyári tervemre ami idén nem jött össze (tehát kábé az összes), most egy teljes évet kell várnom, hogy megvalósíthassam őket.
9/19 anonim válasza:
A kedvenc évszakom az ősz, én minden évben várom. Imádom a napos őszt is, de mégjobban a borongós, ködös, gyönyörű avaros őszt, nekem megnyugtató, meghitt, ilyenkor kellemesen lelassul az élet.
10/19 anonim válasza:
Rosszabul, egyre szarabb lesz minden. Nekem nyàron könnyebb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!