Hamarosan vége a nyárnak, egyre korábban fog sötétedni, fokozatosan egyre hűvösebb lesz. Rátok milyen hatással van az ősz? Jobban/rosszabbul/ugyanúgy szoktátok érezni ilyenkor magatokat?
A nyarat a mezítlábas nők végett szeretem csak, és hogy sokáig van világos.
A tél-ősz viszont jobban, közelebb áll hozzám, mert alapból introvertált vagyok, ezek az időszakok meg kicsit sokszor olyanok, mintha háborús időszak közeledne a felhős, borongós idők végett.
Mondta ezt a megkeseredett ember, aki semelyik évszakban sem érzi jól magát. De azért muszáj volt beszólni azoknak, akik legalább egyben jól érzik magukat, ugye?
Vagy csak megint társaságra vágysz? Tudod, beszélgetést kezdeményezni lehet barátságosabban is, és akkor nagyobb sikered lesz. :)
Hiába folytatódik a suli, nekem az ősz a kedvenc évszakom.
Szeretem a kicsit hűvösebb időt, és ősszel lehet a legjobbakat túrázni.
18/L
Szeretem az őszt, ráadásul az üzlet is pörög olyankor, nyáron meg nihil van.
A hűvösebb idő is frissítően hat rám. A novembert (és az utána következő hónapokat úgy márciusig) nem várom, az az időszak számomra már túlságosan hideg és sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!