Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csábításból jelesen (a harmadi...

Csábításból jelesen (a harmadik epizódban) hiába találom meg Iris-t háromszor, ahogy a fórum irja, nem történik semmi, ugyanúgy a 'beszélgetés vége' jön ki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már hetek óta itt tartok, mert amire negyedszerre felbukkanna Iris elfogynak az akciópontjaim -direkt?-, másnap meg előröl kell kezdenem a 'hármast'. Úgy is próbáltam, hogy egy hétig csak bejelentkeztem, de hetven -!!!- akcióponttal se jött be, hol nem találtam senkit, hol Iris tünt el..

2014. aug. 21. 09:39
 1/2 anonim válasza:
Öööö...szerintem ez akciópont-elszedő rendszerhiba.Nekem is volt ilyen (bár még nagyon az elején jártam) és újrakezdtem az egészet. Csináltam egy másik babát és nem lett semmi baj. Szerintem neked is ez van.
2014. aug. 24. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek annyira ezekben a hiba dolgokban... velem még soha nem esett meg, pedig már elég hosszú ideje játszok a játékkal... egyszerűen csak menj el mindenhova
2014. aug. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!