Csábításból jelesen (a harmadik epizódban) hiába találom meg Iris-t háromszor, ahogy a fórum irja, nem történik semmi, ugyanúgy a 'beszélgetés vége' jön ki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már hetek óta itt tartok, mert amire negyedszerre felbukkanna Iris elfogynak az akciópontjaim -direkt?-, másnap meg előröl kell kezdenem a 'hármast'. Úgy is próbáltam, hogy egy hétig csak bejelentkeztem, de hetven -!!!- akcióponttal se jött be, hol nem találtam senkit, hol Iris tünt el..2014. aug. 21. 09:39
1/2 anonim válasza:
Öööö...szerintem ez akciópont-elszedő rendszerhiba.Nekem is volt ilyen (bár még nagyon az elején jártam) és újrakezdtem az egészet. Csináltam egy másik babát és nem lett semmi baj. Szerintem neked is ez van.
2/2 anonim válasza:
Én nem hiszek annyira ezekben a hiba dolgokban... velem még soha nem esett meg, pedig már elég hosszú ideje játszok a játékkal... egyszerűen csak menj el mindenhova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!