Vajon ez milyen kapcsolat köztem és a lány között? Friendzone?
Régebb óta ismerem, tartottuk a kapcsolatot hónapokig, aztán lett barátja, és kvázi én eltávolodtam tőle.
Kb 1 hete azonban újra beszélünk. Hihetetlenül jól elvagyunk, annyit nevetünk egy talin hogy komolyan mondom, mindha be lennénk drogozva egymás társaságában. Nagyon nagyon csípem őt. A barátja most is megvan, de jelenleg épp nincsenek túl jóban, viszont kvázi együtt élnek. Ő úgy fogalmazott, hogy "bizonyítás szakaszon van a srác most".
Többször megbeszéltük már, hogy köztünk semmi sem lehetne. Viszont tegnap dunaparton ültünk, vízzel fröcsköltük egymást, szintén rengeteget nevettünk, illetve beszéltünk a kapcsolatáról, nah meg az én eddigi nőügyeimről..kölcsönösen probaltunk tanácsot adni. Továbbá telefonon is sokat beszélünk, hol ő hív spontán de naponta többször 10 - 20 percekre, hol én őt szintén így.
Én szeretnék többet, viszont mivel ismerem, tudom hogy sosem csalná meg a barátját míg együtt vannak, illetve már cska miatta sem akarom szétcseszi a kapcsolatát.
(3.5 hónapja vannak együtt)
A kérdésem az, hogy a lány vajon hogyan tekinthet rám?
haver, barát? deegy haverral nem beszélsz ennyit telefonon sztem, és nem találkozol vele naponta többször akár órákra is.
Vagy az is lehet, hogy csak arra használ, hogy jó kedvet hozzak neki, mert mindig felvidítom.
Kár lenne tagadni, hogy nekem is jót tesz a vele való találkozás. Kikapcsol.
3 puszival köszönünk, de van mikor meg is ölel, akar tali közben is. Csókot nem kezdeményeztem, és ő sem, de nem is akarok a fent leírt okok miatt.
Mindig keres, mindig ír, sokszor hív telon, buszról is integet mikor felszáll, és én visszanézek.
Fogalmam sincs mit tehetnék. Félek, hogy ha elmondanám neki, hogy többet szeretnék, ezt a fajta kölcsönös hülyülést is elrontanám...továbbá világos tény, hogy pasija van, még ha most rosszba is vannak.
ez zóna!
nem használ ki, ezt beszéltétek meg
Kor lemaradt:
én 23.
ő 20.
pasija is 23 asszem.
Hát ez a baj...fax kivan.
szerencsétlen? sajnos jogos, nem is érvelek ellene.
Amerikab/zi? túlzás...
persze hogy belementem, hiszen jót tesz az önbecsülésemnek.
de mindig így van hogy akivel szeretném tényleg és külső, belső is passzol, vele nem lehet semmi sem.
és még aztmonják hogy az élet rövid, meg jó...na ja. már akiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!