Szerintem ezt elszúrtam, hogy javíthatnám ki?
Van egy lány, aki titokban bejön nekem, régebben sokat beszélgettünk, mostanában nem igazán. Kicsit félénk, visszahúzódó, nehéz leolvasni az arcáról az érzelmeket. Egy éve még felfigyelt rám, most már úgy tekint rám, mintha nem is léteznék. Ennek ellenére nemrég vettem a bátorságot és elhívtam randizni üzenetben, erre ő csak bocsánatot kért tőlem és elutasított. Nekem ezt figyelmen kívül hagyva csak annyit válaszoltam, hogy ne haragudjon, de szerintem csak azért történt ez az üzenetváltás, mert többet ittam (megj.: teljesen józan voltam). Erre már nem válaszolt, de szerintem most lejárattam magam nála. A kérdés az, hogy tudnám ezt jóvá tenni? Esetleg valami ötlet, amivel egy esélyt kérhetnék tőle? Óvatosan kifaggattam a legjobb barátnőjét, hogy tetszik-e neki valaki vagy udvarol-e neki valaki és tudomása szerint nem, éppen ezért nem értem a reakcióját. Pedig nem nézek ki rosszul és mindenki kedvesnek tart engem...
Válaszaitok előre köszönöm!
2. válaszol vok oda mész sz ard le a többi csajt
megfogod finoman a kezét és félre hívod ha ezt nem teszed meg később bánni fogod.8.osztályos koromban volt egy lány nem mertem rá nézni sem pedig tetszett és utolag kiderült h ő is szeretett...nem lett belőle semmi pedig qrvára lehetett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!