Milyen nyugtató módszerek léteznek stresszes események, helyzetek esetére?
Már irtm egyszer lámpalázra valahova de megteszem ujra.
Otthoni nyugis környezzben hangosan add elö a kabalaknak magyarázz kérj visszacsatolàsokat hogy figyelnek e, szolj ra a "beszélgetökre", éld ki magad lazán.
Ezutan már nem fog meghatni az hogy szerepelj.
De szerintem akkor sem most sem fognak a tanacsommal élni hanem megint kiirjàk ugyanezt vagy hasonlot.
#1 Ah, pont azok amik nekem nincsenek:(
#2 Köszike, megpróbálom mindenképp!
Hát gondolom gyakori probléma az embereknél, azért kérdezik sokat.. Viszont én még nem láttam ilyen kérdést mert nem ilyen körökben vagyok jelen a gyakorin, csak ez most úgy éreztem kellett.
Hideg vizes zsebkendő a tarkóra - inkább talán csak nyári tűző napsütésben a szabadban. Ráadásul a koronavírust újra szajkózzák...
A meleg víz ötlet jó lehet - de nem okoz gyulladást ugye a szervezetben? Talán a langyos víz a legmegfelelőbb hőmérsékletű választás.
Ui: nyugtató teát javasolnék. Meditáció, bámulás a semmibe. Gyertya/mécses meggyújtása és égetése. (Lehet akár színes mintás is a gyertya vagy a mécses színes üvegből...) Nem kell feltétlenül hófehér színe legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!