Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen lakotar...

Mit gondoltok az ilyen lakotarsrol? Lehet hogy autista vagy miert gondolkozik ennyire feketen-feheren?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy 10 napja uj lakasba koltoztem ahol 2 kulfoldi lakik. Panaszra nincs okom, az egyik srac nagyon laza, nem szervez bulikat, beszelgetunk, de kukonosebben nem zavarjuk egymast. A masik sracnak viszont volt par fura megnyilvanulasa. Volt hogy munka kozben kuldott egy képet a reggeli utan kint felejtett tejemrol es sajtomrol. Mivel nem valaszoltam rogton visszair, hogy ok nem kell valaszolni. Megkoszontem persze, hogy elrakta. Masszor kiakadt azon hogy a sajtomat veletlenuk az ő polcara tettem, és emiatt is ramirt. Elismerem, szornyen bunos vagyok, hogy egy szekrennyel feljebb felejtettem a kajat. Maskor meg gunyosan ramsozl, hogy meg nem vittem le a szemetet, pedig pont reggeli utan akartam levinni.

Tegnap a masik (nornalisabb) lakotars kozolte, hogy talalt egy szamara kedvezobb feltetelekkel jaro lakastxes meg a heten koltozik. A fura lakotars teljesen kiakadt, es meg azt is felvetette nekem, hogy ha a srac nem talal a helyere snekit, akkor feljelenti.. Nem tertem szohoz. Tegnap este pedig a konyhaban beszeltem telefononon a szuleimmel kijott a szobajabol esbhangosan megkert ra, hogy a konyhaajtot csukjam be. Amugy meg teljesen csenben beszeltunk, semmit se halhatott. Nem fura az ilyen szemelyiseg?

2021. febr. 23. 17:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
93%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, tett nektek egy szívességet. Viszont légszi ne dobálózz diagnózisokkal laikus létedre, ez a srác nem autista, nem pánikbeteg, ne aggass rá minden szart amikor ne értesz hozzá. Egyrészt baromi égő rád nézve másrészt az ilyenek miatt nem veszik az emberek komolyan a tényleges neurológiai vagy pszichológiai betegségeket. Ne legyél a jelenség része, köszi.
2021. febr. 28. 12:33
 22/22 A kérdező kommentje:
Azert voltam kivancsi, hogy vajon mi baja lehet. Csak feketen es feheren latja a srac a vilagot, bepanikolt hogy miesz, ha valaki kilep a szerzodesbol, szo nelkul lelecelt, majd letiltott mindenkit. Biztosan lehet valami pszichiatriai problemaja.
2021. febr. 28. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!