Szerintetek ez milyen nézethez/filozófiához sorolható ez a gondolkozás? Illetve szerintetek normális ha valaki így gondolkozik?
lány akivel randizok, 2. randi után elkezdtünk világnézetekről meg hasonló témákról is beszélgetni és ilyesmit mondott:
ő mindenkit egyformán tisztel, mert ugyan úgy emberek vagyunk, nem fog valakit azért jobban tisztelni mert a társadalmi ranglétrán feljebb van pl egyetemi tanár vagy politikus vagy orvos, költő, a főnöke stb. hanem a más emberekhez való viszonyulásuk és tetteik alapján maga megítéli, hogy ki az akit tisztel és kit nem. Emiatt nem érti azokat, akik pl nem mernek odamenni a professzorhoz az egyetemen csak azért mert ő az aki
Normalis.
En is addig voltam kedves köszöngetös a vezerigazgatonkkal mignem meg nem tapasztaltam hogy neki a köszönes luxus es csak a fejét tudja biccenteni.
Azota kerülöm es a falat nézve osonok el mellette. Egy levegö foszlanynak tekintem.
Persze, hogy normális.
Miért, te mit gondolsz erről?
Nem agymosott?
Normális.
Ez nem filozófia hanem gondolkodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!