Mit gondoltok az ilyen lakotarsrol? Lehet hogy autista vagy miert gondolkozik ennyire feketen-feheren?
Szoval a helyzet az, hogy 10 napja uj lakasba koltoztem ahol 2 kulfoldi lakik. Panaszra nincs okom, az egyik srac nagyon laza, nem szervez bulikat, beszelgetunk, de kukonosebben nem zavarjuk egymast. A masik sracnak viszont volt par fura megnyilvanulasa. Volt hogy munka kozben kuldott egy képet a reggeli utan kint felejtett tejemrol es sajtomrol. Mivel nem valaszoltam rogton visszair, hogy ok nem kell valaszolni. Megkoszontem persze, hogy elrakta. Masszor kiakadt azon hogy a sajtomat veletlenuk az ő polcara tettem, és emiatt is ramirt. Elismerem, szornyen bunos vagyok, hogy egy szekrennyel feljebb felejtettem a kajat. Maskor meg gunyosan ramsozl, hogy meg nem vittem le a szemetet, pedig pont reggeli utan akartam levinni.
Tegnap a masik (nornalisabb) lakotars kozolte, hogy talalt egy szamara kedvezobb feltetelekkel jaro lakastxes meg a heten koltozik. A fura lakotars teljesen kiakadt, es meg azt is felvetette nekem, hogy ha a srac nem talal a helyere snekit, akkor feljelenti.. Nem tertem szohoz. Tegnap este pedig a konyhaban beszeltem telefononon a szuleimmel kijott a szobajabol esbhangosan megkert ra, hogy a konyhaajtot csukjam be. Amugy meg teljesen csenben beszeltunk, semmit se halhatott. Nem fura az ilyen szemelyiseg?
Lehet aspergeres, enyhébb akár diagnosztizálatlan autista és nem feltétlenül rosszindulatú.
Nyilván ez nem menti fel a viselkedése alól és valószínűleg inkább kerüli őt, aki teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!