Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen lakotar...

Mit gondoltok az ilyen lakotarsrol? Lehet hogy autista vagy miert gondolkozik ennyire feketen-feheren?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy 10 napja uj lakasba koltoztem ahol 2 kulfoldi lakik. Panaszra nincs okom, az egyik srac nagyon laza, nem szervez bulikat, beszelgetunk, de kukonosebben nem zavarjuk egymast. A masik sracnak viszont volt par fura megnyilvanulasa. Volt hogy munka kozben kuldott egy képet a reggeli utan kint felejtett tejemrol es sajtomrol. Mivel nem valaszoltam rogton visszair, hogy ok nem kell valaszolni. Megkoszontem persze, hogy elrakta. Masszor kiakadt azon hogy a sajtomat veletlenuk az ő polcara tettem, és emiatt is ramirt. Elismerem, szornyen bunos vagyok, hogy egy szekrennyel feljebb felejtettem a kajat. Maskor meg gunyosan ramsozl, hogy meg nem vittem le a szemetet, pedig pont reggeli utan akartam levinni.

Tegnap a masik (nornalisabb) lakotars kozolte, hogy talalt egy szamara kedvezobb feltetelekkel jaro lakastxes meg a heten koltozik. A fura lakotars teljesen kiakadt, es meg azt is felvetette nekem, hogy ha a srac nem talal a helyere snekit, akkor feljelenti.. Nem tertem szohoz. Tegnap este pedig a konyhaban beszeltem telefononon a szuleimmel kijott a szobajabol esbhangosan megkert ra, hogy a konyhaajtot csukjam be. Amugy meg teljesen csenben beszeltunk, semmit se halhatott. Nem fura az ilyen szemelyiseg?

2021. febr. 23. 17:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Lehet aspergeres, enyhébb akár diagnosztizálatlan autista és nem feltétlenül rosszindulatú.

Nyilván ez nem menti fel a viselkedése alól és valószínűleg inkább kerüli őt, aki teheti.

2021. febr. 24. 03:52
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Háááát, őszintén szólva miután x évet lenyomtam rumlis, trehány lakótársakkal, én is eljutnék oda hogy így viselkednék, ha újra lakótárssal kellene élnem. Az ember belefárad idővel, hogy állandóan más miatt van kupi és kosz.
2021. febr. 24. 14:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Ok, a gyerek teljesen megveszett. A másik lakótárs közölte, hogy talált egy jobb lakást, jobb feltételekkel, és emiatt elköltözik. Erre a srác teljesen kiakadt, fenyegetőzik, hogy akkor ő is kiköltözik, nekem a háta mögött kibeszélte a kiköltöző srácot. Ma pedig teljesen eltűnt, telefont se veszi fel, nem tudjuk mi van vele. Lehet igazam van, és tényleg autista. Néztünk is a lakótársammal, hogy mi ez a fura viselkedés...
2021. febr. 27. 00:11
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem te is lépj le és szólj a tulajnak hogy emiatt a fiú miatt menekültök.
2021. febr. 27. 12:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Update: ma benéztünk a szobájába, és tegnap hajnalban, vagy tegnaelőtt éjszaka elköltözött. Már másik országban is van. Egy szót se szólt, csak lelépett. Pánikbeteg az ilyen. Legalább most enyém a lakás.
2021. febr. 27. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
A kulxsot meg elvitte. Szerintem le kell cserélni a zárat.
2021. febr. 27. 14:09
 17/22 A kérdező kommentje:
16: nem, a kulcsot az asztalan hagyta. Par cucc maradt, de azt mi eltesszuk.
2021. febr. 27. 14:29
 18/22 mantis religiosa ***** válasza:
34%
Ez az. Tartsatok egy jó kis garázs-vásárt, mielőtt ti is dobbantotok külföldre.
2021. febr. 27. 16:58
 19/22 A kérdező kommentje:
A legérdekesebb, hogy mind a hárman külföldön lakunk. XD Szóval a gyerek vagy felmondott, és csak várt a megfelelő alkalomra, hogy leléphessen, vagy annyira hülye, hogy ez meg se fordult a fejében. Csak kíváncsi leszek, hogy amikor visszajön, kinél fog lakni, és meddig. Nem hiszem, hogy onnan ne lépne le gyorsan, csak az ilyen meg miért akar másokkal együttélni.
2021. febr. 27. 17:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Srác letiltott mindenkit instán, facebookon...
2021. febr. 28. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!