Erről mi a véleményetek? hogy bejön a kollégám, hogy kell neki egy eszköz, adok neki, gondolkozik, kérdezi: "-Jó lesz ez nekem?" én meg: -Parasztnak jó lesz.
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 07:36
1/16 anonim válasza:
Ritka bunkó ember vagy. Az a szomorú még büszke is vagy erre.
2/16 anonim válasza:
Remélem, csak álmodtad!
Ha pedig megtörtént, akkor bunkó vagy.
3/16 anonim válasza:
Önmagadat járattad le..Legközelebb megtanulsz gondolkozni, mielőtt kinyítod a szádat.
4/16 anonim válasza:
Te most itt akarod fényeztetni magad, hogy milyen fasza gyerek vagy? Nem ez az első ilyen kérdés mostanában. Tudsz róla, hogy egy büdös bunkó vagy? Ha nem, akkor most szólunk.
5/16 anonim válasza:
Szóval ok nélkül bunkóskodsz. Á, ne csodálkozz, ha egyszer nagyon pofára esel.
6/16 A kérdező kommentje:
nem fönök volt. igaz azota az lett, de még nem kaptam vissza.
2020. júl. 14. 09:31
7/16 anonim válasza:
6 Nem alacsonyodik le a szintedre-és még mindig nem veszed észre magad.
8/16 A kérdező kommentje:
dehogy nem, mióta főnök, nem mondok neki ilyent.
2020. júl. 14. 09:42
9/16 anonim válasza:
Nem véletlenül ő a főnök, nem te.
10/16 anonim válasza:
Ez egy erőltetett, szar poén. Ha egy kollégám ilyet mondana, akkor kínosan mosolyognék, és remélném, hogy többet nem kell vele beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!