Mit gondoltok az ilyen lakotarsrol? Lehet hogy autista vagy miert gondolkozik ennyire feketen-feheren?
Szoval a helyzet az, hogy 10 napja uj lakasba koltoztem ahol 2 kulfoldi lakik. Panaszra nincs okom, az egyik srac nagyon laza, nem szervez bulikat, beszelgetunk, de kukonosebben nem zavarjuk egymast. A masik sracnak viszont volt par fura megnyilvanulasa. Volt hogy munka kozben kuldott egy képet a reggeli utan kint felejtett tejemrol es sajtomrol. Mivel nem valaszoltam rogton visszair, hogy ok nem kell valaszolni. Megkoszontem persze, hogy elrakta. Masszor kiakadt azon hogy a sajtomat veletlenuk az ő polcara tettem, és emiatt is ramirt. Elismerem, szornyen bunos vagyok, hogy egy szekrennyel feljebb felejtettem a kajat. Maskor meg gunyosan ramsozl, hogy meg nem vittem le a szemetet, pedig pont reggeli utan akartam levinni.
Tegnap a masik (nornalisabb) lakotars kozolte, hogy talalt egy szamara kedvezobb feltetelekkel jaro lakastxes meg a heten koltozik. A fura lakotars teljesen kiakadt, es meg azt is felvetette nekem, hogy ha a srac nem talal a helyere snekit, akkor feljelenti.. Nem tertem szohoz. Tegnap este pedig a konyhaban beszeltem telefononon a szuleimmel kijott a szobajabol esbhangosan megkert ra, hogy a konyhaajtot csukjam be. Amugy meg teljesen csenben beszeltunk, semmit se halhatott. Nem fura az ilyen szemelyiseg?
Le leszek pontozva ezerrel, de én nem látok alapvetően kivetnivalót a viselkedésében. Oké, kicsit nyers, de jogosan problémázik ezeken a dolgokon.
Ne hagyd szanaszét a cuccaidat a közös laktérben, ugyanígy ne pakold más helyére a saját holmid. Ha meg kiköltözik a lakótárs, akkor jogos elvárás, hogy találjon maga helyett mást, hiszen akkor az ő lakbér és rezsi részét is nektek kell fizetnetek - amit nem feltétlenül tud így nagy hirtelen előteremteni.
Valóban lehetne kedvesebb, de az idegenekkel való együttélésnek vannak bizonyos íratlan szabályai, amiket te nem tartottál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!