Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen lakotar...

Mit gondoltok az ilyen lakotarsrol? Lehet hogy autista vagy miert gondolkozik ennyire feketen-feheren?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy 10 napja uj lakasba koltoztem ahol 2 kulfoldi lakik. Panaszra nincs okom, az egyik srac nagyon laza, nem szervez bulikat, beszelgetunk, de kukonosebben nem zavarjuk egymast. A masik sracnak viszont volt par fura megnyilvanulasa. Volt hogy munka kozben kuldott egy képet a reggeli utan kint felejtett tejemrol es sajtomrol. Mivel nem valaszoltam rogton visszair, hogy ok nem kell valaszolni. Megkoszontem persze, hogy elrakta. Masszor kiakadt azon hogy a sajtomat veletlenuk az ő polcara tettem, és emiatt is ramirt. Elismerem, szornyen bunos vagyok, hogy egy szekrennyel feljebb felejtettem a kajat. Maskor meg gunyosan ramsozl, hogy meg nem vittem le a szemetet, pedig pont reggeli utan akartam levinni.

Tegnap a masik (nornalisabb) lakotars kozolte, hogy talalt egy szamara kedvezobb feltetelekkel jaro lakastxes meg a heten koltozik. A fura lakotars teljesen kiakadt, es meg azt is felvetette nekem, hogy ha a srac nem talal a helyere snekit, akkor feljelenti.. Nem tertem szohoz. Tegnap este pedig a konyhaban beszeltem telefononon a szuleimmel kijott a szobajabol esbhangosan megkert ra, hogy a konyhaajtot csukjam be. Amugy meg teljesen csenben beszeltunk, semmit se halhatott. Nem fura az ilyen szemelyiseg?

2021. febr. 23. 17:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem autista, csak kocsog. Vagy autista kocsog.
2021. febr. 23. 17:58
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Passzív-agresszív, éretlen, merev tahó, de nem autista.
2021. febr. 23. 18:10
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg Asperger.
2021. febr. 23. 18:18
 4/22 A kérdező kommentje:
En 26 vagyok, ő 28. Neha tok jol elbeszelgetek vele, maskor pedig napokig ki sem mozdul a szobajabol, mert hogy az otthoniakkal beszel.
2021. febr. 23. 18:26
 5/22 anonim ***** válasza:
47%

Le leszek pontozva ezerrel, de én nem látok alapvetően kivetnivalót a viselkedésében. Oké, kicsit nyers, de jogosan problémázik ezeken a dolgokon.

Ne hagyd szanaszét a cuccaidat a közös laktérben, ugyanígy ne pakold más helyére a saját holmid. Ha meg kiköltözik a lakótárs, akkor jogos elvárás, hogy találjon maga helyett mást, hiszen akkor az ő lakbér és rezsi részét is nektek kell fizetnetek - amit nem feltétlenül tud így nagy hirtelen előteremteni.

Valóban lehetne kedvesebb, de az idegenekkel való együttélésnek vannak bizonyos íratlan szabályai, amiket te nem tartottál be.

2021. febr. 23. 18:37
 6/22 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Csináljatok napi/heti beosztást, ki-mit-mikor-hova, aztán nem lesz gond. Amúgy az autizmusnak vannak fokzatai, de szerintem csak rendmániás a lakótársad.
2021. febr. 23. 19:23
 7/22 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem autista kö.csög, istenkomplexussal. Volt egy ugyanilyen kollégám, inkább elkezdtem más állást keresni, mert ez a majom a szociopata főnököm évfolyamtársa volt, kvázi a helyemre hozta be amíg gyeden voltam. Isten óvjon az ilyentől, inkább tarts a másik sráccal ha van még egy hely, mert ez terrorizálni fog, ha nem lépsz az arcába (nem fizikailag persze).
2021. febr. 23. 19:29
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Volt egyszer egy hasonló lakótársam, minden hülyeségért rámszólt, mikor meg kiköltözött, sunyin hatalmas retket hagyott maga után, és mivel én valamivel tovább maradtam és én adtam vissza a lakást a tulajnak,ezért én takarítottam egy teljes napot végig hogy ne tiszta retek legyen a ház.
2021. febr. 23. 19:33
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom nem bírja az olyan szétszórt embereket mint te. Hosszútávon tényleg nagyon idegesítő, gondolom ennek próbálja elejét venni az üzengetéssel. Az is lehet, azt gondolja te direkt csinálod ezeket.
2021. febr. 23. 21:08
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem csak szimplán gyökér.
2021. febr. 24. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!