Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyhogy vannak olyan 30-40...

Hogyhogy vannak olyan 30-40 éves emberek, akik nem dolgoztak még egy napot sem?

Figyelt kérdés

Az oldalon egyre több olyan kérdést olvasok, ahol 30-40 éves emberek leírják, hogy iskolát nem végeztek, soha egy napot nem dolgoztak és huszonéves koruktól a szobájukban ültek.

Ez hogy lehetséges??? A szülő egy idő után nem szól rá a gyerekére, hogy kezdjen már valamit magával? Vagy a gyerek nem szégyelli magát, hogy a szülei dolgoznak, ő meg otthon döglik 40 évesen?

Én nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen helyzetek. Több kérdésben le is írja a kérdező, hogy változtatni sem akar ezen.

2021. febr. 21. 12:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
21%

40

Igen, de ez a gyakori kérdéseken egy gyakori jelenség..tisztelet a kivételnek, és bocs de ezt le kellett írjam. :D

2021. febr. 21. 14:34
 42/44 anonim ***** válasza:
38%

Én azt nevetem, hogy írják sokan, hogy akit zavar a kérdező által leírt jelenség, az irigy amiatt, hogy nincs eltartva. Te jó ég!! Ki a franc irigy arra, hogy semmit nem ért el az életben egy lúzer? Épeszű ember nem vágyik ilyenre.

Aki még 40 évesen sem dolgozott semmit, annak amúgy honnan van nete meg okostelefonja/laptopja? Odamegy anyucihoz és megkéri, hogy vegyen neki egy újat vagy mi? Ez olyan szürreális. Hú baromi irigy vagyok én is!! Lassan eldobom az állásom, csak hogy ilyen lúzer életet éljek én is.

2021. febr. 21. 14:57
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
41-es: Ezen a fórumon az is gyakori jelenség, hogy leírják, hogy ők huszonévesen mennyi milliót keresnek havonta. Miközben életükben nem láttak annyi pénzt. Úgyhogy a kérdés rossz helyen került kiírásra, mert itt mindenki ezerrel nyomatja az ipart a milcsis fizukért.
2021. febr. 22. 18:32
 44/44 A kérdező kommentje:
#43: Persze, az a másik réteg itt valóban!
2021. febr. 22. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!