Miért lesz a nők egy része 40 éves korukra rosszindulatú banya?
17 éves lányként kérdezem, észrevettem, hogy a férfi tanárok sokkal normálisabbak, a boltosok, az orvosok...stb. mindenki. (Nem a kinézetem miatt, nem vagyok csinos)
A nők miért válnak 40es korukra rosszindulatúvá és zsémbessé?
Azért, mert találkoztál kb. 10 ilyen emberrel, nem kéne általánosítanod. 17 évesen nem a tanulással kéne jelenleg foglalkoznod?
Rengeteg 40 feletti nőt ismerek, akikre az általánosításod egyáltalán nem igaz.
Nagyon sokan (az emberek tobbsege sajnos) besavanyodik idovel, kelet-Europa kornyeken kulonosen.
Es hidd el, nemcsak nok, hanem ferfiak is.
Es de, egy idosodo ferfi igenis jopofaskodik egy fiatal lannyal, csak azert mert no vagy es fiatal ( nem mindenki, de a tobbseg).
Tobbfele oka lehet: penz hianya, megromlott egeszseg, csaladi gondok, szembesules az ido multVal, oregedessel, vagy egyeb mas problemak..
17 éves vagy. Itt zsémbelsz, bezzegelsz, és jóindulatúnak se lehet nevezni a kérdésed.
Azok a nők 17 évesen olyanok voltak, mint te. Csak eltelt 23 év.
17 éves fruska vagy, még jó, hogy a 40-es pasik nyájasak/hízelgőek veled, de ez nem jelenti azt, hogy rendesebbek, mint a nők.
A középkorú vagy vénebb palik ilyenek, attól függetlenül, hogy hogy nézel ki, egészen addig, amíg érdemben kell társalogni, mert akkor előkapják a leereszkedő kioktató stílusukat és éreztetik veled, hogy amúgy te hülye p-csa vagy. De addig, amíg bólogatsz nekik addig nyilván cukik lesznek veled. Minden pasi igyekszik nyalizni a fiatal lányoknak.
Én számtalanszor tapasztaltam, hogy 40-50 éves pasik nagyon hízelgőek velem (én lassan 30 vagyok, de kinézetre inkább a húszas éveim elején vagyok) aztán mikor kiderül, hogy nem a gyakornok vagyok, hanem velem kell tárgyalniuk, egyből jön a leereszkedő, kioktató okoskodó stílus. Nőknél ilyet nem tapasztaltam. Valaki elejétől kezdve bunkó, valaki meg elejétől tök normális, pálfordulás csak pasiknál van.
Számomra mindig a női tanáraim voltak a jobbak. Okos, komoly nők, akikre fel tudok nézni és akikben ugyanannyira ott a korrektség, mint a méltányosság. Nálunk van olyan phaszkalap a szakon, aki szerint ezt a szakmát nő nem tudja rendesen csinálni. Más tett olyan kijelentést, hogy minek kínlódunk itt, ha úgyis elmegyünk szülni és elvesztegetjük a tudásunk.
Szóval én pont a másik végletet látom. Az igazság valószínűleg a kettő között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!