Hogyhogy vannak olyan 30-40 éves emberek, akik nem dolgoztak még egy napot sem?
Az oldalon egyre több olyan kérdést olvasok, ahol 30-40 éves emberek leírják, hogy iskolát nem végeztek, soha egy napot nem dolgoztak és huszonéves koruktól a szobájukban ültek.
Ez hogy lehetséges??? A szülő egy idő után nem szól rá a gyerekére, hogy kezdjen már valamit magával? Vagy a gyerek nem szégyelli magát, hogy a szülei dolgoznak, ő meg otthon döglik 40 évesen?
Én nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen helyzetek. Több kérdésben le is írja a kérdező, hogy változtatni sem akar ezen.
Miben más egy dolgozó huszonéves aki nem élősködik, hanem gyűjtöget, hogy mondjuk 2 év múlva el tudjon költözni, mint egy 40 éves soha nem dolgozó, lusta, élősködő ember, aki sosem akar elköltözni. Miért az utóbbi típust védik ezen az oldalon??
#35 voltam csak hamarabb elment a válasz bocsi!
35
Mert a sok "aki 40 éves de soha egy napot nem dolgozott" ember ide jár fel trollkodni, és leszólják azokat, akik ugye dolgoznak de nem jutnak egyről a kettőre..erre verik otthon. És büszkék arra, hogy nekik milyen "kényelmes" életük van..
30: közvetlenül nem lesz kevesebb pénze másnak, de közvetetten igen!
Mert előbb-utóbb az adófizetők pénzéből fogja kapni az ilyen a segélyt, meg az eü. ellátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!