Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyhogy vannak olyan 30-40...

Hogyhogy vannak olyan 30-40 éves emberek, akik nem dolgoztak még egy napot sem?

Figyelt kérdés

Az oldalon egyre több olyan kérdést olvasok, ahol 30-40 éves emberek leírják, hogy iskolát nem végeztek, soha egy napot nem dolgoztak és huszonéves koruktól a szobájukban ültek.

Ez hogy lehetséges??? A szülő egy idő után nem szól rá a gyerekére, hogy kezdjen már valamit magával? Vagy a gyerek nem szégyelli magát, hogy a szülei dolgoznak, ő meg otthon döglik 40 évesen?

Én nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen helyzetek. Több kérdésben le is írja a kérdező, hogy változtatni sem akar ezen.

2021. febr. 21. 12:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem a netezéssel van gond, hanem azzal, hogy tök feleslegesen idegeled magad mások élete miatt! 😀
2021. febr. 21. 13:21
 32/44 A kérdező kommentje:
#30: Igazad van teljesen! Mondom, csak a "miértre" lettem volna kíváncsi. Néhány válaszadó mondjuk leírta az okokat.
2021. febr. 21. 13:21
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
30-assal egyetértek maximálisan!
2021. febr. 21. 13:22
 34/44 anonim ***** válasza:
68%
Azért, mert NEKIK úgy jó! Ennyi.
2021. febr. 21. 13:23
 35/44 anonim ***** válasza:
49%
Ezen az oldalon azt nem értem, hogy azokat leszólják, gúnyolják, életképtelennek mondják, akik mondjuk 25-28 évesen dolgoznak, de nincs annyi keresetük, hogy elköltözzenek otthonról. Meg lehet nézni az ilyen kérdéseket. Viszont.. aki 40 éves de soha egy napot nem dolgozott, azt meg védik, hogyha neki így jó akkor nem kell bántani. :DD Basszus. Erre adjon már a sok nagyokos magyarázatot. Komolyan kíváncsi vagyok!
2021. febr. 21. 13:32
 36/44 anonim ***** válasza:
39%

Miben más egy dolgozó huszonéves aki nem élősködik, hanem gyűjtöget, hogy mondjuk 2 év múlva el tudjon költözni, mint egy 40 éves soha nem dolgozó, lusta, élősködő ember, aki sosem akar elköltözni. Miért az utóbbi típust védik ezen az oldalon??

#35 voltam csak hamarabb elment a válasz bocsi!

2021. febr. 21. 13:34
 37/44 anonim ***** válasza:
44%

35

Mert a sok "aki 40 éves de soha egy napot nem dolgozott" ember ide jár fel trollkodni, és leszólják azokat, akik ugye dolgoznak de nem jutnak egyről a kettőre..erre verik otthon. És büszkék arra, hogy nekik milyen "kényelmes" életük van..

2021. febr. 21. 13:36
 38/44 anonim ***** válasza:
23%
Mert ők is pontosan ilyenek, vagy nem tudtad? Itt mindenki megnyerte már legalább kétszer a lottó 5-öst :D nevetségesek...
2021. febr. 21. 13:37
 39/44 anonim ***** válasza:
43%

30: közvetlenül nem lesz kevesebb pénze másnak, de közvetetten igen!

Mert előbb-utóbb az adófizetők pénzéből fogja kapni az ilyen a segélyt, meg az eü. ellátást.

2021. febr. 21. 13:43
 40/44 anonim ***** válasza:
71%
Azért túlzásokba ne essünk, tényleg vannak ilyenek, de ne gondolja senki azt, hogy minden második-harmadik ember ez a kategória. Az, hogy havonta 1-2 ilyen idetéved, és elhenceg az életével, azt inkább nevezném elrettentő kivételnek, mint gyakori jelenségnek.
2021. febr. 21. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!