Hogyhogy vannak olyan 30-40 éves emberek, akik nem dolgoztak még egy napot sem?
Az oldalon egyre több olyan kérdést olvasok, ahol 30-40 éves emberek leírják, hogy iskolát nem végeztek, soha egy napot nem dolgoztak és huszonéves koruktól a szobájukban ültek.
Ez hogy lehetséges??? A szülő egy idő után nem szól rá a gyerekére, hogy kezdjen már valamit magával? Vagy a gyerek nem szégyelli magát, hogy a szülei dolgoznak, ő meg otthon döglik 40 évesen?
Én nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen helyzetek. Több kérdésben le is írja a kérdező, hogy változtatni sem akar ezen.
18
De majd a még most melózó emberek nyugdíját is elő kell teremteni valahogy..ezért illene minden egészséges embernek dolgoznia.vagy majd ők dolgoznak 90 évesen is ti meg még 40 évesen otthon lébecultok,ugye?
#18: Nem igaz, hogy nem fogod fel a kérdést. Nem azokról írtam akik nem szorulnak rá. Linkeljek neked kérdést?
Nagyon irigy vagyok az olyan emberekre akik 20 éve a szobájukban szoronganak. Nyilván ezért jártam egyetemre, ezért dolgozok mert az ilyen szerencsétlenekre irigykedek. Én azért dolgozok, hogy gyereket vállalhassak idővel és legyen egy saját életem. Tudom az ittenieknek nehéz elhinni. Nekem teljesen átlagos keresetűek a szüleim, engem is támogathattak volna, de én már szégyelltem egyetem után, hogy ha akarok venni akár csomag chipset, akkor a szüleimnél kuncsorogjak pár száz forintért. Ezért jártam diákmunkára is. Nekem jó érzés volt, hogy egy kevés saját pénzem van, amit gyűjthetek vagy arra költhetek amire akarok. Valóban megöl az irigység mert nem vagyok 40 éves életképtelen ember.
Hogy veri magát a sok semmihez nem értő korcs ezen az oldalon :D...nem azért nem dolgoztok, mert "nem vagytok rászorúlva", hanem mert egy tehetségtelen szart sem érő emberek vagytok, ez az igazság.
Még a legtehetősebb ismerősöm is annyit dolgozik mint az állat..de ti nem vagytok rászorúlva :D:DD: semmi szégyen érzet...
#22: Ezt beszélem. De látom akik minket támadnak, azok ugyanúgy otthon döglenek és be akarják magyarázni, hogy ez a normális élet. Aki meg dolgozik és mondjuk szeretne saját erőből kocsit, lakást venni az irigy :D
A sokadik ilyen kérdés idegesített fel, azért tettem fel kérdést róla, hogy mi a jelenség oka. Mit szólnak a szülők? Egy egészséges ember miért nem akar elmenni dolgozni?
Én szerintem felesleges ezen veszekedni.
Mindenkinek joga van úgy élni az életét, ahogy akarja.
Neked kevesebb lesz a pénzed az ilyen emberek miatt? Befolyásolja az életedet bármilyen szinten is?
Nem. Hát akkor sztem ne törődjünk velük. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!