Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyhogy vannak olyan 30-40...

Hogyhogy vannak olyan 30-40 éves emberek, akik nem dolgoztak még egy napot sem?

Figyelt kérdés

Az oldalon egyre több olyan kérdést olvasok, ahol 30-40 éves emberek leírják, hogy iskolát nem végeztek, soha egy napot nem dolgoztak és huszonéves koruktól a szobájukban ültek.

Ez hogy lehetséges??? A szülő egy idő után nem szól rá a gyerekére, hogy kezdjen már valamit magával? Vagy a gyerek nem szégyelli magát, hogy a szülei dolgoznak, ő meg otthon döglik 40 évesen?

Én nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen helyzetek. Több kérdésben le is írja a kérdező, hogy változtatni sem akar ezen.

2021. febr. 21. 12:42
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező! Szerinted rendőrrel kellene a szülőnek bevitetnie dolgozni, ha a szép szó nem használ?!
2021. febr. 21. 13:02
 12/44 A kérdező kommentje:
#9: Akkor viszlát!:) Védd a semmittevő, 40 évesen otthon fetrengő, soha nem dolgozó embereket. Hasznos tagjai a társadalomnak! Főleg, akik kijelentik, hogy változtatni sem akarnak ezen.
2021. febr. 21. 13:02
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több dolog miatt is lehet ez a jelenség.

- Beteg/ beteg volt az illető, és nem tud/ tudott dolgozni

- Gazdag szülők gyermeke, nincs rászorulva, hogy dolgozzon, és ez így is jó neki

- Akik nem akarnak dolgozni, a szülők nyugdíján is képesek elédegélni, nem zavarja őket, hogy mások mit gondolnak róluk

Hát ezek. :-)

2021. febr. 21. 13:04
 14/44 anonim ***** válasza:
66%
Hát, másokat szapulni sem hasznos dolog ám...!
 15/44 anonim ***** válasza:
32%
11: ki kell b.cni otthonról az ilyet! Aztán majd magához tér!
 16/44 A kérdező kommentje:
#13: Ha beteg valaki arra sosem mondok rosszat. Hiszen nem tehet róla. Nem is erről írtam. Az itteni kérdésekben sokan leírják, hogy nem is szeretnének változtatni a helyzetükön. Ez a bosszantó!
2021. febr. 21. 13:05
 17/44 anonim ***** válasza:
38%
Jó helyen tetted fel a kérdést, itt szerintem egy csomó ember pontosan így él :D azért van idejük ezen a szaron lógni.
2021. febr. 21. 13:06
 18/44 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem te irigy vagy azokra, akik nincsenek rászorulva, hogy dolgozzanak. :-)
2021. febr. 21. 13:06
 19/44 anonim ***** válasza:
44%
Engem inkább az érdekel, hogy miért érinti ez a téma a kérdezőt annyira, hogy kérdést írt ki róla... Saját gyerek vagy asszonyod?
2021. febr. 21. 13:07
 20/44 anonim ***** válasza:
66%

Még ha beteg, akkor is nagyon sokan dolgoznak!

Az idősotthonban, ahol egy szomszédnénink él, a covid előtt gyakran mentem látogatni. Az egyik kisegítő lány születési oxigénhiány miatt szellemileg fogyatékos. De kiválóan el tudja végezni a munkáját, ágyat húz, beszélget az öregekkel, takarít. És van értelme az életének.

De ismerek Down-kórost is, aki dolgozik.

2021. febr. 21. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!