MLM-et szégyenből nem csinálom az normális?
Ismerősöm keresett meg ezzel, de nem hogy bele sem kezdtem, már önmagában a gondolattól mélységes szégyent éreztem, ha nekem ilyet kéne csinálni.
Ti is éreztetek már ilyet?
Te miről beszélsz what? :D
Btw számolj utána, hogy pl egy Amwayes mosópor mennyivel olcsóbb, mint egy bármilyen másik amit a Tescoban megveszel. Mivel az Amway koncentrátumként árulja a home dolgait, ezért azokat vagy higítani kell, vagy kevesebbet kell belőle használni. Ergo nem azzal az árral számolunk pl egy mosogatószer esetében amennyiért megvetted, hanem annak a (most jófej leszek) hatod részével, ha 1:6 arányban higítod (kb így tökéletesen működik). De higíthatod 1:4 arányban is, bár így elég durva lesz a hatása, átlag mosogatáshoz ez fölös ez az arány.
Szóval erről ennyit, amit megveszel nem azzal mosogatsz, hanem amit abból higítasz. Utána is kéne járni a termékek tulajdonságának előb, és hogy ezek után utána számolva mennyibe kerül.
Nem mondom, hogy az mlm-esek tök ártatlanok, de mások sem.
Nézzük a Tahiti Noni Juice-t. Fő termékük az ital. Ami nem mellesleg hatásos is, nem csak egy lé. Emellett rengeteg más termékük is van. A szappanuk kifejezetten jó.
Ebben a cégben két árral találkozhat az ember. Az egyik a forgalmazói ár. Vagyis, ha forgalmazó vagy, akkor olcsóbban veszed az italt. Ahhoz, hogy jutalékhoz juss, meghatározott értekben kell vásárolnod. Ők pontrendszerbe szépen átszámolják, de én sem vagyok hülye. Adott esetben ez 4 üveg gyümölcslét jelent. Úgy 2008 környéken ez 40.000 forint volt. 10.000 üvegje. Hogy mit csináltál velük, az a te dolgod volt.
Az ajánlott eladási ár vagy, ha nem forgalmazóként vetted, akkor 15.000 volt az ára. Ha jól emlékszem.
És nem én voltam az egyedüli, aki simán továbbadott rajta 10k-ért.
Viszont máshol ez nem vehető. Vagy csak utánzatok.
Az, hogy esetleg bekerül egy bolt polcára vagy egyedi webshopba... Vagy egy forgalmazónak volt szerencséje vagy a forgalmazóé az üzlet.
Reg-enor. A pontos rendszert nem ismerem, de itt a mentor mások általi vásárlásokból gyűjti a pénzt.
Míg a Noni esetében a forgalmazón keresztül ment a dolog, addig itt a mentor megmutatja az oldalt és azt rendelhetsz, amit csak akarsz. Természetesen regisztrálni kell. A regisztrációnál meg kell adni a mentor azonosítóját.
Nem tukmál rád semmit. Nem is keresek meg. Az emberek szokták megkeresni.
A spéci termékükön kívül rengeteg háztartásban használatos dolgot is árulnak.
A termékük jó. És a Reg-enort máshol nem kapod meg.
Megnéztem a Reg-Enort.
"Ha a Reg-Enort fogyasztják és betartják az étrendi előírásokat, valamint változtatnak a mozgásszegény életmódon, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és a folyamatok következtében – visszajelzésekkel megerősítve – testünk tömegének csökkentése is eredményes lehet."
Ezt is az oldalukon írták. Ez majdnem teljesen igaz is, csak nem kell hozzá sem Reg-Enort, sem mást fogyasztani. Teljesen felesleges termék, gondolom több 10.000-ért. Nincsenek csodaszerek, ezek a cégek meg ilyen varázslatos kiegészítőkkel hülyítik az embereket. Ha nem válik be, akkor az azért van, mert nem tartotta be az ajánlott étkezést és életmódot. Amit ha egyébként betart, akkor mindenféle kiegészítő nélkül eléri a célját.
Most hírtelen meg nem mondom, hogy mennyi az ára, de nem vészes.
A mozgásszegény rész nem igaz.
A mozgásomon nem változtattam. Amúgy eléggé fotelban ülő típus vagyok.
Viszont, ha az étrendet betartja az ember és issza a terméket, már az is nagyon hatásos. Én egy hónap alatt több, mint 4 kilót adtam le. És a bőröm nem lógott.
A súly megtartása viszont életmódváltást kíván.
Aki visszatér a régi étrendjéhez, az visszaszedi a zsírját is.
Növényevőknek ez nem való. Az állati zsiradék bevitele fontos része az étrendnek.
De nincs is jobb, mint húshoz köretként húst enni :)
Amúgy zöldséget lehet enni. De meg van szabva, hogy mit nem szabad.
A kérdezőnek válaszolnám: Miért kellene szégyenkezni, ha valami jó dolgot ajánlasz?
Én soha senkinek nem ajánlottam magát az üzletet, amiben benne vagyok; kizárólag csak a termékeket! Nem azt mondom, hogy mindenkinek így kell csinálni, de nekem ez vált be!!!
Bemásolok ide egy messenger üzenetet, amiből látszik, hogy szó nem lehetett üzlet ajánlásáról, kizárólag termékről és mégis az illetőnek eszébe jutott, hogy ha valami ennyire jó, akkor az üzletileg sem lehet rossz!
"Szia xxxx! Iszom a terméket és változatlanul tetszik. Kevesebb az izomfájdalmam és több az energiám. Napi 2t iszom. Maradhatok a 2-nél amíg jobban leszek ugye? Vagy mit javasolsz?
Illetve az lenne a kérdésem hogy ha én ajanlom a terméket akkor hogy tudok bekapcsolódni az üzleti részébe? Köszi"
Aztán az egyik nagy elismerést meg olyantól kaptam, aki kb. 8 éve hülyének néz, hogy én ezzel foglalkozom és ezt nyíltan vállalja is. Az egész családja bolondnak néz (-ett) minket. Aztán mit ad isten márciusban elkapta az egész családja a népszerű vírust...áprilisban jött a szövődmény: kétoldali tüdőembólia, plusz tüdőgyulladás- bár az orvosa szerint az csak egy előzőnek a nyoma- lényeg, hogy fullad és nem kap levegőt és halálfélelme van. Mondtuk neki, hogy kanyarodjanak el felénk, mert adnánk neki a kinevetett termékünkből. Nem volt könnyű menet, de eljöttek: mondom neki most igyon megy egyet, 20 perc múlva egy újabbat, kedden 3-at, szerdán 3-at... Kedden azt mondta, hogy átaludta az éjszakát (légszomjtól fuldokló ember nem hiszem, hogy átalussza az éjszakát) és a felesége nemrég mondta, hogy visszajött az arcszíne. Aztán napokig semmi hír és egy hét múlva hívott, hogy még venne pár darabot és fizetné az előzőt is. Feleségem lelkemre kötötte, hogy ne meséljek neki terméktapasztalatot, ne mondjak semmit az üzletről... Erre jön, odaadtam neki, amennyit kért és annyit mondott: " lehet, majd érdekelne az üzlet is" Hááát azért ez elismerés a javából!
Tehát nem kell szégyellni magad azért, mert egy MLm-et ajánlanál másoknak, mert nem benned van a hiba, csak lehet, hogy aki téged megkeresett, az állt hozzá rosszul és azt hitted, hogy ez az MLM :) :) :) Ki kell találnod, hogy neked hogyan működik! hajrá!
#88 Melyik része nem volt érthető számodra?
Egyébként, ha elolvasod figyelmesen, akkor azt is láthatod, hogy a kérdezőnek válaszoltam és azt is, hogy ez az én véleményem! Neked nincs is véleményed és nincsenek is érveid? Inkább válaszolj a kérdezőnek, mert azt hiszem ez a fórum arról szól!
87-es voltam, ha nem lenne világos az sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!