Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MLM-et szégyenből nem csinálom...

MLM-et szégyenből nem csinálom az normális?

Figyelt kérdés

Ismerősöm keresett meg ezzel, de nem hogy bele sem kezdtem, már önmagában a gondolattól mélységes szégyent éreztem, ha nekem ilyet kéne csinálni.

Ti is éreztetek már ilyet?

2021. febr. 20. 20:22
 61/92 anonim ***** válasza:
0%

@60

Értem én, hogy magadból indulsz ki, s azért gondolod, hogy mások is “átverős” erkölcsökkel rendelkeznek. Ezzel szemben, a tény az, hogy ti vagytok kisebbségben. Szóval, fejezd be màsok átverését, kezdj normális életet! Első lépés lehetne, hogy keresel egy jó MLM-et, csatlakozol, s megtanulsz segíteni másoknak...

2021. márc. 25. 13:00
 62/92 anonim ***** válasza:
80%
61-es! Én soha nem foglalkoztam MLM-mel, nem vertem át senkit. Az a baj, hogy az MLM semmit nem hoz létre, nem termel semmit, ha pl mindenki MLM mel foglalkozna, akkor egymásnak ajánlgathatnák a semmit, mert termék sem lenne. Ezért alapból hülyeség az egész. Szóval nemhogy haszna nincs, de még káros is. Mondjuk megsütök egy kenyeret, amihez elhasználok 100Ft anyagot, dolgozom vele 15 percet, ez lesz mondjuk 500Ft. Az MLM-es meg annyit csinál, hogy eladja 5.000ért, nekem ad 500-at, a többi 4500-at meg elosztogatják egymás között jutalékként. Ez az átverés.
2021. márc. 25. 13:09
 63/92 anonim ***** válasza:
0%
Ha erről szólna, tényleg átverés lenne. Csakhogy, amit leírtál, annak semmi köze az MLM-hez. Egyébként a te tévképzetedet alapul véve bezárhatnánk a teszkót, a spart meg az összes többi boltot, hisz szerinted “semmit nem hoznak létre”, “nemhogy hasznuk nincs, de még károsak is”.
2021. márc. 25. 13:28
 64/92 anonim ***** válasza:
80%

Hát, jobban járna mindenki, ha termelőtől vásárolna.

De azért ezek az üzletek nem 1000%-os haszonkulccsal dolgoznak. Nem tudom te mit adsz el, de tisztán matematikai alapon egyértelmű, hogy nagyon sok a kereskedelmi költsége. Egyszerűen nincs más, amiből az üzletkötők pénzhez jutnak. Ráadásul állításod szerint nem is kevéshez.

2021. márc. 25. 13:41
 65/92 anonim ***** válasza:
19%

#62-es, amiről te írsz, az a piramis játék. Már rég betiltották.

Az mlm termékkel kereskedik.

Néha jó termékkel, amit másként nem kapsz meg.

Amúgy szerinted, hogy kerülnek a nagy áruházak polcaira a dolgok?

Kimegy az ügynök és eladja a terméket.

Még a dokikhoz is ügynökök járnak.

Persze ezeknél nem látod a lépcsőket és nincs annyi, mint egy mlm-ben lehet, de odafönn jól kaszálnak így is.

2021. márc. 25. 23:29
 66/92 anonim ***** válasza:
100%

65-ös! Tudom, hogy az üzletekbe is így kerül, több kereskedőn keresztül. MLM rendszerben kapható dolgok sokkal drágábbak, mint a máshol kaphatók.

Az lenne a lényege, hogy valaki használ egy terméket, meg van vele elégedve és ajánlja másoknak. Ehhez képest az üzletkötőket beszervezik úgy, hogy nem is tudják milyen a termék, mert nem használják, akkor ismerik meg. De ez nem probléma, ez egy vállalkozás, ahol a bevétel növelése a cél, mint a többi vállalkozásnál. Csak ne akarják már úgy beállítani, mintha itt csak a vevő járna jól.

2021. márc. 26. 08:36
 67/92 anonim ***** válasza:
0%

Miért, szerinted minden kólaterjeszto szereti a kólát?

Kötve hiszem.

Amely mlm rendszerekkel én találkoztam, ott mindig valamilyen étrend, egészséget javító kiegészítőről volt szó. Ezt mondjuk illik egy olyannak használnia, akinek gondja is van.

Illetve volt egy másik rendszer, ahol kriptovalutával lehetett foglalkozni. Csakhogy a program 17kHUF volt.

És a beszervezők nem tudták összehozni a laptopot a kivetítővel.

Meg sem hallgattam az előadást.

2021. márc. 26. 10:37
 68/92 anonim ***** válasza:
49%

Én se vacakolnek laptoppal, kivetitovel. Elég egy darab papír és egy ceruza.

Az új belepoknek se lesz más...

2021. márc. 26. 11:09
 69/92 anonim ***** válasza:
100%

62-es! De az italügynök nem MLM-es.

Pont erről beszélek, hogy azt sem tudja, hogy mit árul, még egy számítógépet sem tud bekapcsolni, de kriptovalutát akar eladni. Meg az egészséggel kapcsolatos dolgokat. Ez mind olyan, amiről nem lehet egyértelműen bizonyonyítani, hogy jó, vagy nem. Az üzletkötő azt tudja elmondani, amit megtanult az előadáson, de nem ért hozzá, nem tudja, hogyan hat, csak azt, hogy el kell adnia 5x annyiért, mint amennyiért ugyanolyan összetételűt tudok venni egy boltban.

2021. márc. 26. 13:23
 70/92 anonim ***** válasza:
60%
Ezt mindenki tudja. Oda kell adni a vevőnek, el kell venni a pénzt s odaadni a visszajárót.
2021. márc. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!