Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MLM-et szégyenből nem csinálom...

MLM-et szégyenből nem csinálom az normális?

Figyelt kérdés

Ismerősöm keresett meg ezzel, de nem hogy bele sem kezdtem, már önmagában a gondolattól mélységes szégyent éreztem, ha nekem ilyet kéne csinálni.

Ti is éreztetek már ilyet?

2021. febr. 20. 20:22
 21/92 anonim ***** válasza:
18%
21-es, mekkora szánalmas TROLL vagy!!!
2021. febr. 21. 15:57
 22/92 anonim ***** válasza:
23%
Szóval, már nem a huszonegyes, hanem a 20-as, a “ma 15.50”, hisz valamelyik gyűlölködő troll egyik gyűlölködését kivette a moderátor...
2021. febr. 21. 16:16
 23/92 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz képest, hogy milyen tanultak az MLM-esek, egyszer mentem el egy ilyen megbeszélésre (tehát kávézni) és hát hadd ne minősítsem az illető “szakmai tudását”. Bőrgyógyászként dolgozom lassan 10 éve, az említett kisasszony (21-22 éves) valamint a mentora (aki már 5-6 éve a szakmában van) bőrápolási termékeket akartak nekem eladni. Amikor kérdeztem tőlük, hogy ezek a termékek mégis milyen összetevőt tartalmaznak ami állítólag hihetetlen módon fiatalít, csak hebegtek-habogtak, hogy jaaajj hát ez így megy úgy világelső arcápolási termék, x országban használja több millió ember, és többi szokásos MLM hülyeség, de a dolgok szakmai részéről fogalma nem volt egyiknek se. Szerintem nagyon gáz, hogy ilyen fogalmatlan emberekkel képviseltetik magukat ezek a hiperszuper “világelső” cégek
2021. febr. 27. 16:11
 24/92 anonim ***** válasza:
17%

Nem a termékhez értenek, hanem az eladáshoz, az üzlethez.

2021. febr. 27. 17:21
 25/92 anonim ***** válasza:
82%
Ha értenének az üzlethez nem lennének ilyen bakik
2021. febr. 27. 20:32
 26/92 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy ha az MLM olyan hu de jo lenne, ahogy ez a sok “üzletember” állítja mindig, akkor mindenki ezt csinálná magától, nem kellene random vadidegenekre irogatni, hogy milyen ambíciózusnak tűnsz a profilod alapján és micsoda véletlen, én pont ilyen embereket keresek a csapatomba. Szerintem az a normális, ha ez szégyenérzetet vált ki az emberből😃
2021. febr. 27. 20:36
 27/92 anonim ***** válasza:
14%
Amikor a segitsegeddel sorra lesznek milliomosok az ismeroseid akkor nincs mit szegyelnef
2021. márc. 18. 11:59
 28/92 anonim ***** válasza:
71%

27-es! 😂😂😂

Te is belekezdtél az MLM-be?

2021. márc. 18. 12:26
 29/92 anonim ***** válasza:
60%
En tudok jobbat.
2021. márc. 18. 12:31
 30/92 anonim ***** válasza:
84%

29-es!

Te a 27-es vagy és úgy érted, hogy tudsz jobbat az MLM-nél? Mert ezzel nem vagy egyedül, az emberek 99% tud annál jobbat.

2021. márc. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!