MLM-et szégyenből nem csinálom az normális?
Ismerősöm keresett meg ezzel, de nem hogy bele sem kezdtem, már önmagában a gondolattól mélységes szégyent éreztem, ha nekem ilyet kéne csinálni.
Ti is éreztetek már ilyet?
Én sem tudnám csinálni, talán szégyellném is. Azt gondolom, hogy az ilyen termékek, még ha jók is, jelentősen túlárazottak, ezért átverés az egész.
Viszont személyesen ismerek két olyan embert, akik nem végső elkeseredésükben kezdtek bele. Üzletemberek és ezt is jól csinálják, nem hívogatnak senkit, nem tartanak bemutatót, engem sem zaklattak soha.
"ezt tipikusan vesztes emberek csinálják akik nem tanultak semmit, nem jutottak semmire, csórók, kilátástalan az életük"
Tipikusan ők buknak bele, viszont ismerek nagyon sikeres embereket, akik MLM-eznek.
Mindazonáltal én sem csinálnám semmi pénzért.
@7 Butaság, amit írsz. Bármelyik MLM-et nézed is, tele van felsőfokú végzettségűekkel. Tanárok, mérnökök, orvosok. (Volt) vállalkozók, hírességek. S ez nem véletlen.
Ebben az üzletágban azok válnak sikeressé, akik készek tanulni. Tanulás nélkül nem megy. Akik világéletükben tanultak, azoknak ez egyáltalán nem okoz gondot.
Azoknak okoz gondot, akik lusták, akik “már mindent megtanultak, amit csak lehet”, s akiknek a feje előítéletekkel van tele.
Egy jó MLM-hez nem csatlakozhat bárki. Olyan ez, mint egy elegáns, angol elitklub. Csak ajánlás útján lehet bekerülni.
Van aki összekeveri a piramisjátékkal.
A piramisjáték az, amikor hülyeségre akarnak beszervezni embereket, ott nem akarnak eladni neked semmit, csak azt akarják h lépj be. Ez átverés, ilyen volt pl. hogy a világ másik felén vannak napkollektorok és te vegyél belőlük és beszélj rá mindenkit h vegyenek.
Az MLM pedig az, amikor egy cég termékeit árulod az ismerőseidnek.
Itt azért akarhat valaki beszervezni, hogy a te eladásaidból is kapjon részesedést. De itt van valódi termék.
Tulajdonképpen olyan cuccok amiket az ember amúgyis megvesz, szappan, vitaminok, smink, arcápolók stb. és így az ismerős nem a Dm-ben veszi meg a fogkrémet, hanem tőled.
Kérdező, az MLM-et nem szégyellni kell, sokkal inkább egészséges büszkeséggel kell, hogy eltöltsön az a tudat, hogy sokkal többet teszel a környezetedben élőkért, mint mások. Segítesz az egészségük megőrzésében, az álmaik ès a céljaik megvalósításában.
El kell felejteni azt a tévhitet, hogy MLM-esként pénzt veszel ki emberek zsebéből, hisz valójában pénzt teszel bele. Sokat. Adott esetben megváltásnyit.
Emellett pénzt teszel az államkasszába, lényegesen többet, mint amennyit az átlagpolgár.
A legjobb dolog, ami történhet veled az életben, ha megfelelő időben találkozol egy jó MLM-mel, egy jó mentorral / szponzorral. Ha jót akarsz magadnak és a környezetednek, büszkén felvállalod, hogy hálózatot építesz, s teszel magadért, a családodért, a barátaidért és a környezetedben élőkért.
Hazudik és rosszat akar neked, aki mást mond. Ne hagyd magad félrevezetni!!!
15-ös!
Most vágtál bele te is?😂
Szerinted honnan van a pénz, amit az emberek zsebébe teszel?
Elárulom. Egy másik ember zsebéből, akiéből kivetted.
@14:14
Szerintem ő csak egy troll, ő sem gondolja komolyan ezt a végtelenségig ömlengő MLM propagandát, csak direkt trollkodásból teszi a hülyét. Az értékelésein is meglátszik.
Sem ömlengès, sem propaganda nincs benne.
Csak néhány, bármikor, bárki által ellenőrizhető tény.
Ezen a portálon pedig az értékelések csupán annyit számítanak, mint amikor szél ellen pisálsz.
Erőlködsz, osztod a hülyeséget, trollkodsz az mlm ellen, a kicsit tanultabb emberek pedig csak röhögnek rajtad. S minden okuk megvan rá. Az érzelmesebbek meg csak sajnálnak. Szintén okkal.
https://www.youtube.com/watch?v=flWpAzkpuh8&t=12s
Íme egy "tanult és jómódú" mlm-es, amiről az mlm troll beszél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!