MLM-et szégyenből nem csinálom az normális?
Figyelt kérdés
Ismerősöm keresett meg ezzel, de nem hogy bele sem kezdtem, már önmagában a gondolattól mélységes szégyent éreztem, ha nekem ilyet kéne csinálni.
Ti is éreztetek már ilyet?
2021. febr. 20. 20:22
31/92 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha az emberek 99%-a tud jobbat az MLM-nél, akkor miért járnak gyengébb autóval, mint az MLM-ben dolgozók, miért sírnak a devizahitelük miatt, meg hogy drága a Balaton, miközben az MLM-ben dolgozók most is Dubajban eszik a 24 karátos arannyal bevont steaket... Tényleg nem értem.
32/92 anonim válasza:
Magyarországon kb 4.5 millió ember dolgozik. Ennek szerintem az 1%-a sem MLM-es, ami 45.000 lenne. Az összes MLM-esből max 10 eszi Dubaiban a steaket, meg pár 100 átlagosan megél belőle, többi kényszerből csinálja.
33/92 anonim válasza:
Kényszerből senki nem csinálja. Mindenki önként választja a szabad életutat.
Vagy nem azt választja, hisz milliók dolgoznak ebben az országban “kényszerből” éhbérért a zord főnök ostorcsapásai alatt. Legalábbis ők azt hiszik, hogy kényszerből. Pedig nem, hisz önként választották a zord főnök ostorát a szabadság helyett.
34/92 anonim válasza:
Persze, ilyen értelemben nem kényszer, úgy értem, hogy nem talál normális munkát és végső elkeseredésében megpróbál MLM-ezni. Vagy kevés a fizetése és ezzel próbálja kiegészíteni.
35/92 anonim válasza:
Nekem eleg, ha en tudok jobbat
36/92 anonim válasza:
Persze, hogy elég. De pont ezt írtam, hogy az emberek 99%-a tud jobbat az MLM-nél. Ezek szerint te is tudsz jobbat. Akkor mi a probléma?
37/92 anonim válasza:
Nagyon ciki ma már ilyennel foglalkozni. Őszinte szánalmat érzek mindegyik szerencsétlen szektás MLM-hívő iránt, aki törvényszerűen bukni és csalódni fog, miután elveszítette a környezete bizalmát is.
38/92 anonim válasza:
Én is sajnálom őket. Szerencsétleneket belerángatják ezekbe a hálózatokba, ahol aztán szánalmas bohócot csinálnak magukból.
39/92 anonim válasza:
Neked ciki, mást meg büszkeséggel tölt el, hogy nap mint nap tesz valamit a környezetében élőkért és az emberiségért.
Nekem az lenne a ciki, ha némi aprópénzért cserébe feláldoznám az életemet és a gyerekeim jövőjét a főnököm céljaiért...
40/92 anonim válasza:
39-es! Te MLM-ezel és jól keresel vele? Mióta csinálod és mivel foglalkoztál előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!