Ha tévesen utalnának a számládra 5-10 ezer forintot, vissza adnád vagy elköltenéd?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 01:37
A kérdező szavazást indított:
Eszem ágába sincs vissza adni, elkölteném
Vissza adnám, jelezném a bankom felé a téves utalást
Egyéb, kifejtem kommentbe.
34 szavazat
1/29 anonim válasza:
Szerintem észre se venném, hogy valaki tévesen utalt.
2/29 anonim válasza:
Valószínűleg nekem sem tűnne fel. Egyébként megtartani bűncselekmény és nem is lehetséges tudtommal, mert a bank automatikusan visszautalja. Ilyen bagatel összeg nem érne nekem ennyi hercehurcát.
3/29 anonim válasza:
Visszaadnám/visszautalnám ahonnan jött, nem 5-10ezer Ft-ot ér a becsületem.
4/29 anonim válasza:
Bank hibázott,viselje a következményét. Unom már hogy minden saját hibás tévedésért az ügyfél (lakoljon).
Bank minden hibáját én fizessem meg !
5/29 anonim válasza:
#4:
B*szhatod az elköltést, öcsibogyó, a Bank bármikor vissza tudja csippenteni a számládról az összeget. Amúgy 5.000-10.000 HUF ma már bolhapöcsnyi összeg kb., mit tudsz belőle venni? Egy pár leárazott cipőt max.
6/29 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen esetem. Úgy tettem, mintha nem venném észre. Azóta se buzeráltak miatta.
7/29 anonim válasza:
5-ős te igazi bankos vagy !
Neked van ilyen kezdetű mondatod is hogy a saját bankomnál .?
8/29 anonim válasza:
Nem utalnám vissza, de nem is költeném el egy ideig.
9/29 anonim válasza:
Nem kapok értesítőt a számlámra érkező pénzekből, szóval ez az összeg csag akkor tűnne fel, ha ránézek a számlátörténetre. Valószínűleg visszautalnám. Nem mindig a bank a hibás, lehet az is aki utalta a pénzt, meg az is aki rosszul adta meg a számlaszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!