Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha tévesen utalnának a számlád...

Ha tévesen utalnának a számládra 5-10 ezer forintot, vissza adnád vagy elköltenéd?

Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 01:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként a téves utalás úgy működik, hogyha saját bankod tesz tévesen pénzt a számládra, akkor simán visszaveszi.

Ha egy másik ember/cég utal tévesen, akkor bejelenti a saját bankjánál, az megkeres téged a te bankodon keresztül, és megkérdezi, hogy visszamehet e a pénz. Ha beleegyezel, akkor visszautalják a pénzt, ha nem, akkor jön a feljelentés, és az előbbi link lesz az eredménye.

Neked nem kell semmit utalnod, meg észre sem kell venned, de általában azért előbb utóbb feltűnik a pénz gazdájának, hogy nem érkezett meg az utalása.

2021. febr. 16. 08:03
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Pedig nálam volt ilyen eset, en kérdés nélkül vissza utaltam. Mivel semmilyen összeget nem vártam máshonnan csak a fizetést ezért tudtam, hogy nem engem illet.

En ilyen túl becsületes vagyok lehet

Egyszer jópár éve a telefonom is feltöltötte valaki 3000 Ft al , mondjuk ott nem tudtam ki csinálta de hívott és visszafizettem neki. Barki hibázhat.

2021. febr. 16. 08:13
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Visszaadnám mivel nem vagyok gusztustalan proli.
2021. febr. 16. 08:41
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Szerencsére ott még nem tartok hogy tíz ezer forintra ennyire rá szoruljak.
2021. febr. 16. 10:45
 15/29 Hintalow ***** válasza:
76%
Nem vagyok olyan csóró hála az ègnek, hogy ilyenen kellene sumákolnom. Ha èszreveszem, akkor visszaküldöm, ha nem tudom kinyomozni,hogy mi törtènt.
2021. febr. 16. 11:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer tevesen utaltak tobb mint 1 millio forintot. Majdnem infarktust kaptam amikor a reggeli egyenleg ertesitot meglattam. 1 ora mulva mar a bankba voltam es kozoltem,hogy itt valami tevedes van. Kiderult,hogy ez az osszeg hiteltorlesztes volt egy cegtol es elirtak a szamlaszamot. Igy a penz az en szamlamra kerult.
2021. febr. 19. 10:40
 17/29 anonim ***** válasza:

nagy csalókat nem kapják el, úgy látszik :

[link]

"500 millio dollart utalt át tevedesbol a citibank egy cegnek mar nem tudjak visszaszerezni

2021. febr. 19. 11:36
 18/29 anonim ***** válasza:
75%
17: olvastad is a cikket, vagy csak a címet? Ott a megcélztott cégek nem véletlen kaptak pénzt (az összeg az véletlen volt), mive hitelezői voltak a pénz forrásának. Gyakorlatilag egy sikeres behajtásnak értelmezhető, hogy nem kellett visszaadniuk a pénzt.
2021. febr. 20. 07:43
 19/29 A kérdező kommentje:
Hm! Az illető mégsem akar beperelni. 😅😅😅 Kedden viszont feljelent a rendőrségen 5000 forint miatt. A rendőrök majd kiröhögik. 😅
2021. febr. 20. 19:21
 20/29 anonim ***** válasza:
Most tudta meg,hogy 20.000 ft lesz a perköltség!
2021. febr. 20. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!