Ha tévesen utalnának a számládra 5-10 ezer forintot, vissza adnád vagy elköltenéd?
"Kedden viszont feljelent a rendőrségen 5000 forint miatt. A rendőrök majd kiröhögik."
Nem fogják kiröhögni. Legfeljebb átirányítják a jegyzőhöz a kis összeg miatt, de valaki el fog járni ellened...
Sokan lepődne meg kis összegű vaterás csalásokná is, amikor kopogtatnak náluk mégis. Jobban jársz, ha visszaadod
Dehogy adom vissza....
Nyugodtan jelentsen fel. 50000 ft ig szabálysértés.
Mit kapok?
Közérdekű büntetést
2 nap elzárást
Vagy pedig pénzbüntetést.
Na és?
Attól még az illető pénzét nem fogom vissza adni.
Ha a büntetési tételek közül kell majd választani, akkor az elzárást választom. Mert O1G-nek és az állam bácsinak egy árva fillért nem fizetek.
Jelenleg 5000 forintról van szó.
30000 forint max pénzbüntetést kapok.
Amit szívesen leülök!
Naponta asszem 5000 ft / nap.
Tehát akkor 6 napot kell majd be mennem.
150.000 ezreket meg nem osztogatnak, mivel piti összegről van szó. Jelen esetben 5000 forint.
Fizetési meghagyás?
Haha!
Hiába kér az illető.
1. Vicces lehet az emberke.
2. Behajtani semmikor nem fogják tudni, mivel nincs a nevemen semmi.
3. Addig nem megyek el melózni, nehogy levonják.
4. 5 teljes év az elévülési idő.
Hidd el nekem, hogy időm mint a tenger. Aki meg képes perelni a biróságon 5000 forint miatt, akkor nem nagyon van rászorulva. Mert többe kerül a leves mint a hús.
:D)))
Én adok neked 5000-et szivesen kölcsön. Nekem megérné ez az összeg, hogy lássam, milyen fejet vágsz, amikor 10 év múlva még mindig zaklat a behajtó az 5-ös miatt, ami addigra kb 300 ezer forintot fog kóstálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!