Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol a legérdemesebb elköltenem...

Hol a legérdemesebb elköltenem a szépkártya vendéglátás zsebét?

Figyelt kérdés

Erre kapom a havi kafatéria egy részét. Hol lehet a legjobb ár/mennyiség/minőség arányban elkölteni a rajta levő összeget, ha egy család etetése a cél?

Előre is köszönöm a tippeket!

2017. jún. 29. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Melyik város???

Gondolom pesti vagy, mert azok gondolják, hogy nincs a fővároson kívül semmi...

2017. jún. 29. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

#1,

mert annyira különbözik a vidéki meg a fővárosi CBA, Spar, Tesco, Aldi meg Lidl... Gondolom ha a család olcsó etetése a cél, akkor nem a helyi ínyenc libamájpástétomot és kaviárt kínáló csemegeboltok iránt érdeklődik a kérdező és nem is a Michelin-csillagos éttermeket keresi.

Kérdező:

nekem az Aldi vált be a legjobban, a saját márkás termékei rengetegszer bizonyítottak már nálam. A mirelitek, a túró, a sajtok messze a legjobbak ott szerintem ár-érték arányban. Húsról nem tudok nyilatkozni, azt nem veszek, a zöldség-gyümölcs viszont ott is általában ugyanúgy elég gyenge - bár a kicsi Tescoknál jobb azért.

2017. jún. 29. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Kettes! Olvasd már el a kérdést! A szép kártyát ezek egyikében sem tudod használni...
2017. jún. 29. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Méltatlanul lettél ennyire lepontozva, hisz féligazságod vagyon. Budai vagyok, amin kívül nincs semmi.

#2 Hideg élelmiszerekre valóban nem fogadják el sajnos, ezért kérek tippeket, de azért köszönöm hogy megpróbáltad!

2017. jún. 30. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
2017. jún. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!