Melyik boltok közül a legérdemesebb pékárút és minőségi húst vásárolni szerintetek Karácsony ünnepére?
Őszintén szólva nekem megvannak a bejáratott pékségeim, henteseim, stb. akiknél rendszeresen vásárolok, mikor melyiknél mit. A minőség jobb, mindig megbízható, és hosszabb távon még csak nem is drágább, mert akciók náluk is vannak mindig.
Egyedül a Tescoban szoktam eddig friss halat venni, mert az tényleg sokkal olcsóbb volt, mint a halasnál, és friss volt, jó volt a minősége is. De éppen most szüntették meg a halas pultot a mi Teconkban. :(
Úgyhogy toll a fülükbe, marad a hentes, a pékség, a halas, a kis fűszeres, meg a piac. :)
Nekem a nagyobb piacok, vásárcsarnokok jönnek be, például a Lehel téri (Pesten). Nagy a választék, sok hentes van, és nagy a forgalma, ezért biztos, hogy friss az áru. Külvárosi piacok is hasonlóak, és jóval olcsóbbak, például a rákoskeresztúri.
Pékárura nem vagyok finnyás, a Ceres kenyereket szoktam venni a Spárban, mert az sokáig eláll, vagy cibattát, rusztikus bagettet az Aldiban, Lidlben. Nagyon kevés kenyér fogy nálam, ezért nekem nem érdemes kilós kenyeret venni.
Szerencsére nálunk is van egy jó hentes. Ha a fentiek közül kell választani, akkor vagy CBA Príma vagy Spar (de csak bizonyos boltok).
Pékáru is konkrét termék függő: hozzánk Auchan van közel, és van ott egy bizonyos kenyérféle, amit szeretek (de egy-egy ilyen konkrét termék van a Sparban vagy a CBA Prímában is). A Lidl-nek is van egy-két olyan speciális pékáruja, amiből szívesen veszek, ha épp arra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!