Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni olyan likőrös...

Hol lehet kapni olyan likőrös csokit amiben sok likőr van?

Figyelt kérdés
Szlovákiarol vagyok,de láttam már Magyarországon is olyan csokitojást vagy csokigolyót ami elég nagy és az 50%a pia 50%a csoki. Utoljára húsvét előtt vettem olyat Szlovakian Hypernovában,azóta nem láttam se Tescoba,se magyar Sparban meg sehol pedig nagyon izlik,és ha megeszek 1 kilót akkor még be is csiccsentek tőle és csak 20cent darabja. Karácsony előtt is szokott lenni csak golyó formában,nem értem nyáron miért nincs. Esetleg más piával töltött csokit tudnátok ajánlani?

2013. máj. 27. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon finom és elég erősen alkoholos csoki:

[link]

2013. máj. 28. 08:31
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt ismerem de valahogy nem elég a pia benne...
2013. jún. 1. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is Szlovákiáról vagyok Lidl-be nézd meg ott szokott lenni ilyen bonbon féleség amiben rum van 35%-a csoki 65%-a rum kb. 1€-ért lehetett venni nem tudom mi a neve tipikus bonbon csomagolása van sötétkék narancssárga színben.2 doboz és azért megérzed a hatását.
2013. jún. 2. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nah megtaláltam../előző voltam/

2013. jún. 2. 00:11
 5/5 anonim válasza:

[link]

nagyon finom likőr van benne

2013. aug. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!